Libnet.ro
UNICEF

22:00

Arnold Schwarzenegger vrea sa candideze la alegerile prezidentiale din SUA in 2016

B1 B1,
Arnold Schwarzenegger vrea sa candideze la alegerile prezidentiale din SUA in 2016

Actorul Arnold Schwarzenegger si-a exprimat intentia de a candida la alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016. Actorul de origine austriaca, de 66 de ani, doreste sa schimbe mai intai o lege din SUA, pe. continuă pe B1

Arnold Schwarzenegger vrea sa candideze la alegerile prezidentiale americane din 2016

Actorul american de origine austriaca Arnold Schwarzenegger doreste sa candideze la alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016, potrivit unei surse din anturajul starului hollywoodian.

Arnold Schwarzenegger vrea sa candideze la alegerile prezidentiale americane din 2016

Actorul american de origine austriaca Arnold Schwarzenegger doreste sa candideze la alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016, potrivit unei surse din anturajul starului hollywoodian, informeaza presa americana, citata de Mediafax .

Basescu, despre posibilitatea ca Isarescu sa participe la alegerile prezidentiale: E o gluma!

Presedintele Traian Basescu este de parere ca posibilitatea ca Mugur Isarescu sa participe la alegerile prezidentiale de anul viitor este o gluma, aratand ca este convins ca Isarescu nu vrea sa.

Castigul PepsiCo, sustinut de cererea din SUA si America Latina

PepsiCo Inc. , al doilea mare producator mondial de bauturi racoritoare, a anuntat un profit trimestrial peste asteptari, pe fondul vanzarilor din SUA si America Latina.

Arnold Schwarzenegger se intretine in forma cu cinci partide de sex in fiecare zi

ActorulArnold Schwarzenegger, care s-a despartit de sotia sa in anul 2011, dupa 25 de ani de casatorie, ar avea la dispozitia sa mai multe femei pentru a-i satisface dorintele sexuale, potrivit unui coleg.

Membrii PDL, pusi sa aleaga candidatul pentru alegerile prezidentiale. Ce variante au la dispozitie

Saptamana aceasta a expirat termenul pana la care membrii PDL isi putea depune candidaturile pentru alegerile interne pentru desemnarea candidatului pe care partidul in va propulsa in cursa pentru Cotroceni. Trei democrat - liberali si-au depus, in termen, aceste candidaturi.

O grupare de romani a clonat carduri din SUA si UE cauzand un prejudiciu estimat la 2,5 milioane dolari

Procurorii DIICOT Mehedinti au efectuat miercuri 38 de perchezitii in 17 judete, in cadrul unei ample operatiuni de prindere a membrilor unei grupari, acuzate ca a clonat peste 50. 000 de carti de credit, ce apartineau unor persoane din 24 de tari, printre care SUA si state membre UE, prejudiciul estimat pana la acest moment fiind de 2,5 milioane dolari, potrivit Agerpres. Procurorii romani au colaborat in instrumentarea acestei cauze cu United State - Secret Service din cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti.

Constantin Nita, despre participarea sa la un forum din SUA sponsorizat de Complexul Energetic Oltenia: Directorii generali numiti prin contracte de mandat au dreptul sa-si aloce fondurile necesare cum doresc

Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, a confirmat ca va participa, saptamana viitoare, impreuna cu reprezentanti ai unor companii romanesti de stat, la un forum de afaceri. HotNews. ro a aratat, in urma cu cateva zile, ca este vorba despre un forum la care nu participa nici un jucator important din piata americana si care este sponsorizat de Complexul Energetic Oltenia CEO). Intrebat despre acest aspect, Nita a negat, initial, faptul ca CEO ar fi sponsor, dupa care a afirmat ca directorii generali numiti prin contracte de mandat au dreptul sa-si aloce fondurile necesare cum doresc. Nu ministerul se duce sa-i controleze daca se duc intr-o tara sau alta, a mai spus Nita.

Protest inedit in Camera Reprezentantilor din SUA: Constitutia nu trebuia scrisa de francmasoni!

Tensiunea din ultimele zile si-a pus amprenta asupra angajatilor din administratia americana. Cu cateva minute inainte de aprobarea proiectului de buget din Camera Reprezentantilor de la Washington, a avut loc un.

Angajatii federali din SUA, chemati sa se intoarca la serviciu, dupa ce tara a evitat blocajul bugetar

Presedintele american, Barack Obama, le-a cerut, miercuri seara, tuturor angajatilor federali care au intrat in concediu fara plata din cauza blocajului bugetar sa se intoarca la munca joi, dupa ce Congresul a.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2591 seconds )