Libnet.ro
UNICEF

13:00

Basescu va participa maine la reuniunea CE privind Ucraina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu va participa maine la reuniunea CE privind Ucraina

Presedintele Traian Basescu va participa, in cursul zilei de maine, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European CE) pe tema situatiei din Ucraina, unde sefii de stat si de guvern vor avea discutii cu premierul ucrainean Arseni Iateniuk, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu, joi, la reuniunea Consiliului European privind criza din Ucraina.

Presedintele Traian Basescu participa, joi, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European pe tema situatiei din Ucraina, unde sefii de stat si de guvern din UE urmeaza sa aiba si discutii cu premierul ucrainean Arseni Iateniuk, relateaza Mediafax. Potrivit anuntului de presa transmis de Administratia Prezidentiala, presedintele Basescu va sustine o declaratie de presa, inainte de plecarea spre Bruxelles, la ora 9. 00, la Salonul oficial al Aeroportului International Henri Coanda. Citeste .

Presedintele Basescu participa joi la reuniunea Consiliului European pe tema situatiei din Ucraina

Presedintele Traian Basescu participa, joi, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European pe tema situatiei din Ucraina, unde sefii de stat si de guvern din UE urmeaza sa aiba si discutii cu premierul.

Presedintele Traian Basescu a promulgat Legea terenurilor agricole

Presedintele Traian Basescu a promulgat, miercuri, Legea terenurilor agricole. Seful statului a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind unele masuri de reglementare a vanzarii-cumpararii terenurilor.

Basescu: Astept decizia CCR privind contestatiile inaintate de PDL si PMP

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 20. 45, la Palatul Cotroceni, dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat ca s-a intalnit cu acesta, dar ca nu s-a ajuns la nicio concluzie.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la ora 17.00

Presedintele Traian Basescu sustine, miercuri, la ora 17. 00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, dupa o noua runda de negocieri intre presedinte si premierul Victor Ponta, care a avut loc dupa.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 17.00

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa la ora 18:00

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa la ora 18:00. Urmareste LIVE declaratiile presedintelui la Antena 3. Stire in curs de.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 18.00

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 18. 00, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Avem Guvern. Basescu: Am ajuns la un acord cu Ponta. Voi valida ministrii azi, dar decizia CCR va produce efecte

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca a ajuns la un acord cu premierul Victor Ponta, astfel ca miercuri el va semna numirea noilor ministri, iar Guvernul urmeaza sa-si asumea raspunderea in Parlament pe programul de guvernare.

USD propune ca plenul Parlamentului sa se reuneasca miercuri pentru o declaratie privind Ucraina

USD sustine reunirea plenului Parlamentului pentru adoptarea unei declaratii privind situatia din Ucraina, mentionand ca momentul potrivit ar fi miercuri, dupa votul din plen de marti pentru noua structura a Guvernului de la Bucuresti. Presedintele Senatului, Crin Antonescu, propusese anterior ca o astfel de declaratie sa fie adoptata marti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )