Libnet.ro
UNICEF

23:00

Basescu ramane fara vila de vacanta din Covasna

Antena3 Antena3,
Basescu ramane fara vila de vacanta din Covasna

Ordonanta de urgenta prin care vila de protocol din Covasna, locuinta preferata de vacanta a presedintelui Traian Basescu, trece la MAPN este la vot final in plenul Senatului. Potrivit actului normativ, alte. continuă pe Antena3

PNL i-a facut cadou lui Basescu vila de vacanta din Covasna

UPDATE: in Senat, ruperea dintre cele doua partide a fost atat de evidenta incat PNL i-a facut un cadou nesperat lui Traian Basescu. Liberalii au votat impotriva proiectului prin care vila de protocol de l.

O firma din Covasna produce apa minerala cu fibre din radacini de cicoare

O societate din Covasna a inceput la Valcele productia apei minerale medicinale cu fibre extrase din radacini de cicoare, care este destinata in special persoanelor cu intoleranta la gluten.

MApN primeste Vila Covasna. Ce spune Felix Rache despre vila dictatorului din Romania

Vila Covasna a Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat, locuinta preferata de vacanta a presedintelui Traian Basescu, trece in administrarea Ministerului Apararii. Realizatorul Deziluzia optica, Felix.

Paine secuiasca pentru englezi. Un om de afaceri din Covasna si-a deschis brutarie in Marea Britanie

Omul de afaceri Dioszegi Laszlo din Sfantu Gheorghe, proprietar al unei brutarii din oras, a inceput sa vanda paine traditionala secuiasca din cartofi si in Marea Britanie, unde si-a dechis recent o brutarie, el spunand ca englezii apreciaza foarte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )