Libnet.ro
UNICEF

00:07

Becali si-a recunoscut vinovatia in Dosarul Valiza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Becali si-a recunoscut vinovatia in Dosarul Valiza

Patronul echpei de fotbal Steaua, Gigi Becali, si-a recunoscut vinovatia in Instanta, in Dosarul Valiza, admitand ca a antedatat doua documente pentru a putea justifica o suma de bani, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Becali si-a recunoscut vinovatia in Dosarul Valiza

Update 19:19 Pronuntarea sentintei in dosarul Valiza va avea loc pe 4 iunie, arata sursele de presa.

Gigi Becali si-a recunoscut vinovatia in fata instantei: Eu am falsificat, eu am facut tot pentru a-mi lua banii

Patronul Stelei, Gigi Becali, si-a recunoscut vinovatia, luni, in fata instantei, intr-un nou termen al dosarului Valiza. Becali a recunoscut ca a falsificat doua documente pentru a putea justifica o suma.

Gigi Becali si-a recunoscut vinovatia in fata instantei: Am antedatat documente pentru a-mi recupera cei 1.700.000 euro

Patronul Stelei, Gigi Becali, si-a recunoscut vinovatia, luni, in fata instantei, intr-un nou termen al dosarului Valiza. Becali a recunoscut ca a antedatat doua contracte, prin acest mod, Victor.

Steaua nu pateste nimic daca Becali va fi condamnat in Dosarul Valiza

O eventuala condamnare a lui Gigi Becali in Dosarul Valiza nu va atrage dupa sine si penalizarea clubului FC Steaua pe latura sportiva.

George Becali va fi audiat in dosarul Valiza

George Becali va fi adus, astazi, la inalta Curte de Casa and tie and si Justi and tie iCCJ), urmand sa fie audiat in dosarul Valiza, in care este acuzat de dare de mita and si fals in inscrisuri sub semnatura privata, potrivit surselor de presa.

Gigi Becali se considera victima in dosarul Valiza: Am incercat sa eradichez coruptia din fotbal

Luni, de la ora 12:45, completul de cinci judecatori de la instanta suprema a inceput judecarea recursului procurorilor anticoruptie in dosarul Valiza, formulat dupa ce un alt complet de la instanta suprema a.

Gigi Becali, adus in catuse in fata magistratilor pentru dosarul Valiza

George Becali va ajunge astazi din nou in fata magistratilor Curtii Supreme, care judeca recursul procurorilor anticoruptie in dosarul Valiza. De aceasta data, omul de afaceri va fi adus la instanta de politie, in catuse. in acest dosar, Becali este acuzat de dare de mita si fals in inscrisuri dupa ce ar fi incercat sa le dea jucatorilor de la Universitatea Cluj 1,7 milioane de euro pentru ca acestia sa castige meciul cu CFR Cluj.

DNA il vrea 4 ani la inchisoare pe Gigi Becali. Ce s-a intamplat astazi in dosarul Valiza

UPDATE - Decizia definitiva in recursul din dosarul Valiza va fi data de instanta suprema in 4 iunie. La termenul de luni, procurorul anticoruptie a aratat ca, in cazul lui Gigi Becali, o eventuala.

DOSARUL VALIZA. Gigi Becali isi recunoaste vinovatia: Am antedatat documente.

Omul de afaceri Gigi Becali, aflat in detentie in Penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN, va iesi luni din inchisoare ca sa fie audiat in Dosarul valiza. UPDATE: Omul de afaceri si-a recunoscut vinovatia in instanta si a admis ca a antedatat documente, transmite Realitatea TV. Becali se face vinovat de fals in acte. Citeste si Becali: Am incercat sa inlatur coruptia din fotbal Am antedatat .

UPDATE VIDEO Instanta suprema se pronunta pe 4 iunie in dosarul Valiza / Gigi Becali, la Inalta Curte: Am falsificat data pe actul privind cumpararea unui teren, l-am pus pe Piturca sa semneze / DNA cere condamnarea lui Becali la patru ani de inchisoare

STIRE ACTUALIZATA Inalta Curte de Casatie si Justitie a finalizat luni dezbaterile in dosarul Valiza, in care sunt judecati George Becali, Victor Piturca si Teia Sponte, instanta urmand a se pronunta pe 4 iunie, informeaza Agerpres. Gigi Becali a declarat luni, la instanta suprema, ca dupa ce Teia Sponte a fost prins cu valiza cu cei 1,7 milioane de euro, a antedatat actul privind vanzare-cumparare unui teren in Cluj, iar pe Victor Piturca l-a pus sa semneze ca martor, precizand ca nu mai stie daca i-a spus ce este acel act. DNA a cerut condamnarea lui George Becali la patru ani de inchisoare cu executare pentru dare de mira si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )