Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gigi Becali si-a recunoscut vinovatia in fata instantei: Eu am falsificat, eu am facut tot pentru a-mi lua banii

B1 B1,
Gigi Becali si-a recunoscut vinovatia in fata instantei: Eu am falsificat, eu am facut tot pentru a-mi lua banii

Patronul Stelei, Gigi Becali, si-a recunoscut vinovatia, luni, in fata instantei, intr-un nou termen al dosarului Valiza. Becali a recunoscut ca a falsificat doua documente pentru a putea justifica o suma. continuă pe B1

Gigi Becali si-a recunoscut vinovatia in fata instantei: Am antedatat documente pentru a-mi recupera cei 1.700.000 euro

Patronul Stelei, Gigi Becali, si-a recunoscut vinovatia, luni, in fata instantei, intr-un nou termen al dosarului Valiza. Becali a recunoscut ca a antedatat doua contracte, prin acest mod, Victor.

Becali si-a recunoscut vinovatia in Dosarul Valiza

Patronul echpei de fotbal Steaua, Gigi Becali, si-a recunoscut vinovatia in Instanta, in Dosarul Valiza, admitand ca a antedatat doua documente pentru a putea justifica o suma de bani, conform surselor de presa.

Becali si-a recunoscut vinovatia in Dosarul Valiza

Update 19:19 Pronuntarea sentintei in dosarul Valiza va avea loc pe 4 iunie, arata sursele de presa.

DOSARUL VALIZA. Gigi Becali isi recunoaste vinovatia: Am antedatat documente.

Omul de afaceri Gigi Becali, aflat in detentie in Penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN, va iesi luni din inchisoare ca sa fie audiat in Dosarul valiza. UPDATE: Omul de afaceri si-a recunoscut vinovatia in instanta si a admis ca a antedatat documente, transmite Realitatea TV. Becali se face vinovat de fals in acte. Citeste si Becali: Am incercat sa inlatur coruptia din fotbal Am antedatat .

Gigi Becali isi recunoaste vinovatia in instanta.

Omul de afaceri Gigi Becali, aflat in detentie in Penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN, va iesi luni din inchisoare ca sa fie audiat in Dosarul valiza. UPDATE: Omul de afaceri si-a recunoscut vinovatia in instanta si a admis ca a antedatat documente, transmite Realitatea TV. Becali se fac vinovat de fals in acte. Am antedatat cele doua acte de vanzare-cumparare doar din dorinta de a recupera .

Strategia lui Gigi Becali in dosarul Valiza.

Acuzat de coruptie in dosarul Valiza, George Becali a luat toata vina asupra sa. Piturca habar nu a avut ce a semnat, a declarat omul de afaceri in fata instantei supreme. Inalta Curte de Casatie si Justitie a avut ieri ultimul termen in dosarul de coruptie Valiza in care sunt judecati George Becali, Teia Sponte vicepresedintele consiliului de administratie al clubului Steaua, Victor Piturca selectionerul nationalei de fotbal, avocata Alina Florentina .

Gigi Becali iese din inchisoare ca sa fie audiat in Dosarul valiza.

Omul de afaceri Gigi Becali, aflat in detentie in Penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN, va iesi luni din inchisoare ca sa fie audiat in Dosarul valiza. UPDATE: Reprezentantii instantei supreme au declarat ca. pentru termenul de luni, 27 mai, Gigi Becali a fost citat la Penitenciarul Rahova, unde este incarcerat, din 20 mai, dupa ce a fost condamnat definitiv, tot de catre ICCJ, la trei ani de .

Gigi Becali, adus in catuse in fata magistratilor pentru dosarul Valiza

George Becali va ajunge astazi din nou in fata magistratilor Curtii Supreme, care judeca recursul procurorilor anticoruptie in dosarul Valiza. De aceasta data, omul de afaceri va fi adus la instanta de politie, in catuse. in acest dosar, Becali este acuzat de dare de mita si fals in inscrisuri dupa ce ar fi incercat sa le dea jucatorilor de la Universitatea Cluj 1,7 milioane de euro pentru ca acestia sa castige meciul cu CFR Cluj.

Gigi Becali ar fi ajuns la inchisoare si din cauza arogantei afisate in fata procurorilor DNA

Gigi Becali s-a dat in spectacol la DNA si ar fi facut o adevarata criza de nervi, atunci cand a fost interogat de procurori cu privire la schimbul fraudulos de terenuri facut cu generalii din Armata Romana.

Gigi Becali, pomenit la SLUJBA de duminica a bisericii pe care a construit-o in Pipera.

Numele lui Gigi Becali a rasunat duminica in biserica din Pipera, pe care parlamentarul, aflat acum la inchisoare, a finantat-o. Becali a fost pomenit de doua ori de preoti, la o slujba la care au participat mama si una dintre fetele patronului echipei de fotbal Steaua, potrivit b1. ro. Credinciosii care au venit la slujba regreta situatia lui Gigi Becali. Unii spun ca i-au trimis la Penitenciarul Rahova chiar scrisori de incurajare. A fost de altfel dorinta exprimata de Gigi Becali inaintea .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )