Libnet.ro
UNICEF

01:05

Belgia: 360 de persoane au fost evacuate, dupa o alerta cu bomba la o tabara de refugiati

B1 B1,
Belgia: 360 de persoane au fost evacuate, dupa o alerta cu bomba la o tabara de refugiati

Peste 360 de persoane au fost evacuate, dupa o alerta cu bomba la o tabara de solicitanti de azil din Belgia, potrivit AFP, citat de Agerpres. Comuna flamanda Damme a primit joi o scrisoare in olandeza. continuă pe B1

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost redeschis complet, dupa alerta cu bomba

ACTUALIZARE 11:51 Aeroportul Schiphol din Amsterdam functiona normal miercuri dimineata dupa ce a fost partial evacuat, marti seara, din cauza unei alerte cu bomba, relateaza DPA.

Un incendiu a izbucnit la un hotel din Braila: Toate persoanele cazate au fost evacuate

Un incendiu izbucnit miercuri la un hotel din Braila, intr-o camera aflata langa receptie, informeaza Agerpres. Toate persoanele cazate in hotel au fost evacuate, iar doua autospeciale cu apa.

Texas nu e Romania. O profesoara a fost restata dupa ce a lovit si a jignit un elev (VIDEO)

O profesoara de matematica din Texas a fost arestata dupa ce a aparut intr-un filmulet in care isi batea un elev. Mary A. Hastings, profesoara in varsta de 63 de ani, si-a lovit.

Texas nu e Romania. O profesoara a fost arestata dupa ce a lovit si a jignit un elev (VIDEO)

O profesoara de matematica din Texas a fost arestata dupa ce a aparut intr-un filmulet in care isi batea un elev. Mary A. Hastings, profesoara in varsta de 63 de ani, si-a lovit.

Alerta la Bruxelles. Trei barbati au fost arestati dupa ce au anuntat ca se vor arunca in aer

Trei barbati au fost arestati, vineri, la Bruxelles dupa ce au amenintat ca se vor sinucide prin detonarea unor incarcaturi explozive in hotelul Auberge Autrichienne, in apropierea Garii de Sud.

Retea de traficanti de droguri de mare risc, destructurata. 12 persoane au fost arestate

O retea de traficanti de droguri de mare risc a fost destructurata dupa ce procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au facut15 perchezitii in Bucuresti. in urma actiunii, 12 persoane fiind arestate preventiv.

Accident rutier grav in Capitala: O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, dupa ce un microbuz de pasageri a fost lovit de un TIR (VIDEO)

Un accident rutier grav a avut loc, sambata dimineata, pe Centura Capitalei. Un microbuz de pasageri a fost lovit din spate de un TIR. in urma impactului, o persoana a murit, iar alte trei au fost.

Meciul de tenis al Patriciei Tig in Columbia a fost oprit dupa numai 35 de minute. Ce s-a intamplat

Meciul dintre jucatoarea romana de tenis Patricia Tig si Lourdes Dominguez Lino Spania) a fost intrerupt din cauza intunericului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )