Libnet.ro
UNICEF

05:00

Meciul de tenis al Patriciei Tig in Columbia a fost oprit dupa numai 35 de minute. Ce s-a intamplat

România Liberă România Liberă,
Meciul de tenis al Patriciei Tig in Columbia a fost oprit dupa numai 35 de minute. Ce s-a intamplat

Meciul dintre jucatoarea romana de tenis Patricia Tig si Lourdes Dominguez Lino Spania) a fost intrerupt din cauza intunericului. continuă pe România Liberă

Fost secretar de stat in MAI, scandal cu politistii rutieri dupa ce a fost oprit in trafic: Adica vreti voi sa fiti ai dracu? Va fac plangere la DIPI

Atentie! Bizon in trafic! Fostul secretar de stat de la Ministerul de Interne, Bogdan Tohaneanu, a fost filmat in timp ce facea un scandal monstru pentru ca a fost oprit de politistii de la Rutiera, i.

Texas nu e Romania. O profesoara a fost restata dupa ce a lovit si a jignit un elev (VIDEO)

O profesoara de matematica din Texas a fost arestata dupa ce a aparut intr-un filmulet in care isi batea un elev. Mary A. Hastings, profesoara in varsta de 63 de ani, si-a lovit.

Texas nu e Romania. O profesoara a fost arestata dupa ce a lovit si a jignit un elev (VIDEO)

O profesoara de matematica din Texas a fost arestata dupa ce a aparut intr-un filmulet in care isi batea un elev. Mary A. Hastings, profesoara in varsta de 63 de ani, si-a lovit.

Turcia: O persoana a murit si alte 27 au fost ranite, dupa ce un vehicul-capcana a explodat in sud-estul tarii (FOTO, VIDEO)

O persoana a murit, iar alti 27 de soldati turci au fost raniti, dupa un atac cu bomba comis la o baza militara din orasul Diyarbakir, potrivit The Independent. Un autoturism plin cu explozibili a intrat cu.

Protest in SUA: Peste 400 de manifestanti au fost arestati dupa organizarea unei demonstratii ilegale (VIDEO)

Peste 400 de manifestanti au fost arestati dupa organizarea unei demonstratii ilegale la Capitoliul Statelor Unite. Oamenii au iesit in strada pentru a scanda impotriva influentei banilor in.

New York: Doua persoane au fost ranite, dupa ce avionul in care se aflau s-a prabusit (VIDEO)

Doua persoane au fost ranite, dupa ce un avion usor s-a prabusit, duminica seara, intr-o zona rezidentiala din statul american New York, informeaza ABC News. Avionul de mici dimensiuni s-a prabusit .

Fost secretar de stat in MAI, scandal cu politistii de la Rutiera dupa ce a fost oprit in trafic

Inregistrazi explozive arata cum se comporta un fost membru al Guvernului atunci cand este prins ca a incalcat regulile de circulatie.

Teatrul Majestic din Shanghai a fost redeschis dupa sase ani de renovari

Un teatru din China vechi de 75 de ani, cu acelasi renume ca celebrul Broadway din New York, s-a redeschis sambata in orasul Shanghai din estul tarii, dupa sase ani de renovare, informeaza agentia Xinhua.

Atentat la Istanbul. Trei persoane au fost ranite dupa ce o bomba a explodat intr-o statie de autobuz (VIDEO)

Trei persoane au fost ranite intr-o explozie la Istanbul, care a avut loc intr-un cartier din partea europeana a orasului. Politia a inconjurat zona care a fost survolata de un elicopter. in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )