Libnet.ro
UNICEF

05:15

Beneficii de un miliard de euro pentru consumatori, in urma interventiilor Consiliului Concurentei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Beneficii de un miliard de euro pentru consumatori, in urma interventiilor Consiliului Concurentei

Efectul pozitiv pentru consumatori, in urma a 19 interventii ale Consiliului Concurentei, in perioada 2003-2016, a fost de un miliard de euro, potrivit lui Dragos Vasile, Consilier de Concurenta la Consiliul Concurentei. continuă pe Ziarul Bursa

Beneficii de un miliard de euro pentru consumatori, in urma interventiilor Consiliului Concurentei

Efectul pozitiv pentru consumatori, in urma a 19 interventii ale Consiliului Concurentei, in perioada 2003-2016, a fost de un miliard de euro, potrivit lui Dragos Vasile, Consilier de Concurenta la Consiliul Concurentei.

Adrian Moraru: Camera Deputatilor va cumpara trei limuzine de lux, de cate 120.000 de euro, pentru Adunarea Parlamentara a NATO

Camera Deputatilor ar urma sa cumpere trei masini de lux care sa fie folosite cu prilejul Adunarii Parlamentare a NATO, a anuntat pe Internet Adrian Moraru, director adjunct la Institutul pentru Politici Publice.

Subiectele zilei: Capcana creditelor rapide: Cum sunt distrusi romanii aflati deja in sapa de lemn, cu dobanzi de 2.000 la suta pe an si clauze impovaratoare; Cum s-au cheltuit 3,14 milioane de euro pentru integrarea rromilor; Expert mondial anti-hacking

Cati oameni mor, de fapt, in Bucuresti, din cauza poluarii. Chiar daca Ciprian Ciucu de la PNL a dat un numar ireal de morti in Bucuresti, de la poluare, viceprimarul. Brexit este un mare santier. Consiliul de ministri al UE i-a incredintat lui Michel Barnier mandatul pentru negocierile de Brexit. Acestea vor incepe imediat dupa.

Noua sfidare din partea alesilor: Deputatii vor sa cheltuie 360.000 de euro pentru a cumpara limuzine pe care sa le foloseasca doar 3 zile (VIDEO)

Alesii neamului nu au nicio limita cand e vorba de banii cetatenilor. Camera Deputatilor intentioneaza sa achizitioneze 3 limuzine in valoare fiecare de 130. 000 de euro pe care sa le foloseasca.

Statul roman, condamnat la CEDO la plata a 9.800 de euro pentru un caz de violenta familiala

Statul roman a fost condamnat de oinstanta a Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO) la plata unor daune de 9. 800 de euro unei femei din judetul Hunedoara, deoarece autoritatile romane nu au luat m.

Cum vrea Camera Deputatilor, condusa de Liviu Dragnea, sa cheltuiasca peste un milion de euro pentru masini de lux necesare patru zile, in loc sa le inchirieze

Adrian Moraru, director adjunct la Institutul pentru Politici Publice, semnaleaza, pe contul lui de Facebook, o licitatie prin care Camera Deputatilor vrea sa cumpere autoturisme, inclusiv trei limuzine de lux, in valoare de peste un milion de euro. Totul pentru un eveniment - Adunarea Parlamentara NATO - organizat in toamna la Bucuresti si care dureaza doar patru zile.

Comvex a primit o finantare de 33,6 milioane euro pentru un proiect strategic in Portul Constanta

Compania Comvex SA a primit un credit in valoare de 33,6 milioane de euro, din partea Raiffeisen Bank si EximBank Romania, pentru finantarea proiectului Terminal de cereale in Portul Constanta, potrivit unui comunicat comun al celor doua banci, trimis Redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )