Libnet.ro
UNICEF

14:30

Beneficiile actualizarii listei de medicamente, de cinci ori mai mari decat costurile.

România Liberă România Liberă,
Beneficiile actualizarii listei de medicamente, de cinci ori mai mari decat costurile.

Beneficiile economice pe termen lung ale actualizarii listei de medicamente gratuite si compensate din Romania sunt de cinci ori mai mari decat costurile, arata un studiu realizat de Institutul de Prognoza Economica al Academiei Romane, cu sustinerea Local American Working Group LAWG). Astfel, pe termen lung, accesul pacientilor romani la medicamente inovatoare va insemna o ameliorare considerabila a starii de sanatate a populatiei, ceea ce se va traduce, in viitor, in beneficii economice si . continuă pe România Liberă

Dobanzile la credite sunt de aproape doua ori mai mari decat cele la depozite

Ratele la creditele in lei moldovenesti continua sa scada, coborand la un nou minim istoric, de 11,79%, in luna septembrie 2013, arata date ale Bancii Nationale a Moldovei BNM).

Top 100 cele mai mari companii din lume, dupa criza.

Criza a provocat o autentica revolutie in ceea ce priveste listarea la bursa a celor mai mari 100 de companii din lume, informeaza publicatia spaniola El Pais. Astfel, in ultimii cinci ani, crema corporatista a asistat la o schimbare a clasamentului, Apple detronand compania ExxonMobil de pe primul loc. De asemenea, accentul pus pe inovare a consolidat prezenta pe bursa a companiilor tehnologice si producatoare de bunuri de larg consum, in vreme ce societatile de telecomunicatii si utilitati .

LOVITURA pentru cei care descarca torrente de pe net. Ce s-a intamplat cu unul din cele mai mari site-uri

ISoHunt, unul dintre cele mai mari site-uri de torrente, a DISPARUT de pe internet. Adresa cunoscutului portal nu mai este accesibila. Conform acordului incheiat intre fondatorul site-ului si MPAA, asociatia marilor.

Mai multi milionari moldoveni au ajuns in componenta Consiliului celei mai mari banci din Republica Moldova

Actionarii celei mai mari institutii financiare, Moldova Agroindbank MAIB), au ales marti, in cadrul unei adunari extraordinare, noua componenta a Consiliului de Administrare CA) al bancii, anunta agentia Infotag.

Mai multi milionari moldoveni au ajuns in Consiliul de Administratie al celei mai mari banci din Republica Moldova

Actionarii celei mai mari institutii financiare, Moldova Agroindbank MAIB), au ales marti, in cadrul unei adunari extraordinare, noua componenta a Consiliului de Administrare CA) al bancii, anunta agentia Infotag.

FOTO: Care sunt tarile cu cele mai mari CHELTUIELI MILITARE din lume. Unde se afla Romania.

Bugetul de aparare al Statelor Unite reprezinta peste 35% din totalul cheltuielilor militare la nivel mondial. Acesta nu este singurul aspect uimitor care reiese din clasamentul tarilor cu cele mai mari bugete de aparare din lume, asa cum a fost publicat pe site-ul globalfirepower. com. In top 20 state cu cele mai mari cheltuieli militare de pe Glob se afla cateva tari a caror prezenta o sa va surprinda, in timp ce alte tari pe care v-ati astepta sa le vedeti incluse in top se afla departe de .

Romania, pe locul sase la consumul de bere: Cehii, cei mai mari consumatori

Romania se afla pe locul sase in topul celor mai mari consumatori de bere, prima pozitie fiind ocupata de Cehia, potrivit unei analize realizate de Ziarul Financiar, pe baza datelor Asociatiei Berarii Europei.

Automobilul care va schimba LUMEA. E de 1000 de ori mai IEFTIN decat unul care merge pe benzina sau motorina

Lumea este in continua schimbare, iar resursele finite ale acestei planete dau mari batai de cap marilor industrii. Cercetatorii considera ca, potrivit ultimelor calcule, daca ritmul de crestere al populatiei.

Cancerul UCIDE de doua ori mai multi romani in 2012 decat in 2009. ...

In Romania, numarul deceselor cauzate de cancer s-a dublat in ultimii ani, arata o analiza publicata in Jurnalul European de Cancer. In anul 2012, rata deceselor cauzate de cancer a fost de 388 de cazuri la suta de mii de locuitori, de doua ori mare decat rata din anul 2009, cand se inregistrau 182 de cazuri la suta de mii de locuitori. Specialistii din domeniul sanatatii au mai multe explicatii pentru cresterea numarului de decese cauzate de cancer in Romania: lipsa unui program de preventie .

Cheta online pentru sani mai mari

Faptele bune nu se mai reduc demult la a ajuta o batranica sa treaca strada. O tanara care tanjeste sa aiba un bust generos isi poate implini visul gratie generozitatii unor oameni dispusi sa stranga ban cu ban pentru a-i plati interventia chirurgicala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )