Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cancerul UCIDE de doua ori mai multi romani in 2012 decat in 2009. ...

România Liberă România Liberă,
Cancerul UCIDE de doua ori mai multi romani in 2012 decat in 2009. ...

In Romania, numarul deceselor cauzate de cancer s-a dublat in ultimii ani, arata o analiza publicata in Jurnalul European de Cancer. In anul 2012, rata deceselor cauzate de cancer a fost de 388 de cazuri la suta de mii de locuitori, de doua ori mare decat rata din anul 2009, cand se inregistrau 182 de cazuri la suta de mii de locuitori. Specialistii din domeniul sanatatii au mai multe explicatii pentru cresterea numarului de decese cauzate de cancer in Romania: lipsa unui program de preventie . continuă pe România Liberă

Beneficiile actualizarii listei de medicamente, de cinci ori mai mari decat costurile.

Beneficiile economice pe termen lung ale actualizarii listei de medicamente gratuite si compensate din Romania sunt de cinci ori mai mari decat costurile, arata un studiu realizat de Institutul de Prognoza Economica al Academiei Romane, cu sustinerea Local American Working Group LAWG). Astfel, pe termen lung, accesul pacientilor romani la medicamente inovatoare va insemna o ameliorare considerabila a starii de sanatate a populatiei, ceea ce se va traduce, in viitor, in beneficii economice si .

Mai multi primari au adormit in timpul sedintei. Cei ramasi treji au cerut marirea salariilor

Mai multi primari au adormit in timpul unei sedinte care a avut loc la prefectura Gorj. Edilii venisera impreuna cu functionari publici sa prezinte problemele judetului, dar au fost repede plictisiti de.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Totul pentru victorie! Victor Piturca va convoca mai multi jucatori olandezi pentru baraj

Record! Un tren a schimbat trei generatii de mecanici pana sa ajunga in statieDrama romanului stabilit in Africa: De 15 ani tot pun muraturi pentru iarna, nu mai am loc in casaHot din Caracal, prins dupa ce a incercat sa depuna bani la aceeasi banca de unde ii furaseTotul pentru victorie! Victor Piturca va convoca mai multi jucatori olandezi pentru barajGhita Ciobanul a fost la munte in weekend: E aproape, sunt 50 de metri.

Blaga spune ca a discutat cu Basescu dupa ce mai multi mesageri din PDL l-au sfatuit in acest sens

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca a avut o discutie cu presedintele Traian Basescu pe tema unificarii dreptei, dar ca aceasta a avut loc dupa ce au fost mai multi mesageri din PDL care l-au sfatuit sa se intalneasca cu seful statului, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )