Libnet.ro
UNICEF

16:00

Berlinul il convoaca pe ambasadorul SUA in legatura cu spionarea Angelei Merkel.

România Liberă România Liberă,
Berlinul il convoaca pe ambasadorul SUA in legatura cu spionarea Angelei Merkel.

Ministrul german de Externe l-a convocat pe ambasadorul american, joi dupa-amiaza, pentru pentru a oferi explicatii cu privire la spionarea telefonului mobil al Angelei Merkel de catre serviciile secrete americane, transmite Mediafax. Este corect ca ambasadorul american a fost convocat in aceasta dupa-amiaza pentru o intrevedere cu ministrul Afacerilor Externe Guido) Westerwelle. Cu aceasta ocazie, pozitia Guvernului german ii va fi expusa clar, a declarat purtatoarea de cuvant al mini, . continuă pe România Liberă

Berlinul il convoaca pe ambasadorul american in legatura cu spionarea Angelei Merkel.

Ministrul german de Externe l-a convocat pe ambasadorul american, joi dupa-amiaza, pentru pentru a oferi explicatii cu privire la spionarea telefonului mobil al Angelei Merkel de catre serviciile secrete americane, transmite Mediafax. Este corect ca ambasadorul american a fost convocat in aceasta dupa-amiaza pentru o intrevedere cu ministrul Afacerilor Externe Guido) Westerwelle. Cu aceasta ocazie, pozitia Guvernului german ii va fi expusa clar, a declarat purtatoarea de cuvant al mini, .

Ambasadorul american, convocat la Berlin in legatura cu spionarea cancelarului Merkel

Scandalul privind o eventuala spionare a telefonului mobil al cancelarului Angela Merkel ia amploare, ministrul german de Externe convocandu-l, joi, pe ambasadorul american. Este corect ca ambasadorul american a fost.

Obama: Serviciile secrete americane NU monitorizeaza convorbirile Angelei Merkel

Biroul cancelarului german a comunicat in urma cu putin timp ca exista informatii ca telefonul mobil al Angelei Merkel a fost interceptat de servicile secrete americane, relateaza Sky News. in acest context,.

70 de milioane de convorbiri ale francezilor, interceptate de NSA in mai putin de o luna. Ambasadorul SUA, chemat sa dea explicatii

Ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, l-a convocat pe ambasadorul SUA pentru discutii privind informatiile aparute in presa potrivit carora milioane de convorbiri telefonice ale cetatenilor francezi au fost interceptate de serviciile secrete.

Casa Alba refuza sa spuna daca a interceptat in trecut telefonul mobil al Angelei Merkel

Casa Alba a refuzat joi sa precizeze daca Statele Unite au spionat in trecut comunicatiile cancelarului german Angela Merkel, in plina criza diplomatica cu Berlinul, scrie AFP.

SPIONAJUL SUA: Casa Alba refuza sa comenteze interceptarea telefonului Angelei Merkel.

Casa Alba a refuzat sa comenteze daca serviciile secrete americane au interceptat in trecut convorbirile telefonice ale cancelarului Germaniei, Angela Merkel. Purtatorul de cuvant al Presedintiei SUA, Jay Carney, a declarat ca nu va comenta acuzatiile specifice care au fost facute, transmite Mediafax. Miercuri, Carney afirmase ca Statele Unite nu monitorizeaza si nu vor monitoriza comunicatiile cancelarului german, o formulare care nu exclude astfel de activitati in trecut. Carney a .

Telefonul Angelei Merkel a fost interceptat de serviciile secrete din SUA

Telefonul mobil al cancelarului Angela Merkel a fost, cel mai probabil, interceptat de serviciile de spionaj americane, anunta Biroul sefului Guvernului german, precizand ca Merkel l-a sunat in aceasta seara pe presedintele SUA, Barack Obama, pentru a cere explicatii.

UPDATE Telefonul Angelei Merkel a fost interceptat de serviciile secrete din SUA

Telefonul mobil al cancelarului Angela Merkel a fost, cel mai probabil, interceptat de serviciile de spionaj americane, anunta Biroul sefului Guvernului german, precizand ca Merkel l-a sunat in aceasta seara pe presedintele SUA, Barack Obama, pentru a cere explicatii.

Telefonul Angelei Merkel a fost interceptat de serviciile secrete din SUA: Obama neaga acest lucru

Telefonul mobil al cancelarului Angela Merkel a fost, probabil, interceptat de serviciile de spionaj americane, anunta Biroul sefului Guvernului german. Autoritatile precizeaza ca Merkel l-a sunat in aceasta se.

SPIONAJ. Telefonul Angelei Merkel, posibil interceptat de serviciile secrete din SUA. ...

Telefonul mobil al cancelarului Angela Merkel ar putea fi monitorizat de agentiile de spionaj americane. Merkel l-a sunat, miercuri, pe Barack Obama pentru a cere explicatii, informeaza Sky News care citeaza surse oficiale din Guvernul german. Cancelarul i-a transmis presedintelui Obama ca, daca informatiile se vor confirma, aceasta situatie este total inacceptabila, a declarat purtatorul de cuvant al cancelarului german, citat de Sky News. Casa Alba a emis insa un comunicat prin care .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )