Libnet.ro
UNICEF

06:00

Blaga: Baconschi va candida din partea ARD in Colegiul Copou din Iasi.

România Liberă România Liberă,
Blaga: Baconschi va candida din partea ARD in Colegiul Copou din Iasi.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, joi, ca fostul ministru de Externe Teodor Baconschi va candida la parlamentare, din partea ARD, in Colegiul Copou din Iasi, informeaza Mediafax. Liderul ARD a facut aceasta declaratie joi, dupa sedinta Colegiului Director al PDL, care a avut loc la Parlament. Blaga a spus ca Baconschi are deosebite capacitati intelectuale si ca, din acest motiv, va candida in Colegiul Copou, unde se afla Universitatea din Iasi. Fostul ministru de Externe Teodor . continuă pe România Liberă

Vasile Blaga: Listele pentru parlamentare, finalizate. Mihail Neamtu va candida din partea ARD

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri ca listele pentru alegerile parlamentare sunt finalizate si vor fi discutate joi in sedinta Colegiului Director al partidului, aratand ca sunt peste 450 de candidati si ca Mihail Neamtu, liderul Noua Republica, va candida din partea ARD, potrivit agentiei Mediafax.

Theodor Paleologu, Anca Boagiu si Sulfina Barbu candideaza la Bucuresti din partea ARD.

Theodor Paleologu, Anca Boagiu si Sulfina Barbu, dar si Alex Stefanescu si Alexandru Ciocalteu vor candida la alerile parlamentare din decembrie pe listele ARD in colegii din Bucuresti, potrivit Mediafax. Tot in Bucuresti vor mai candida, din partea Aliantei, Vasile Gherasim, Cristian Radulescu, Mircea Raicu, Cristina Traila, Radu F. Alexandru, Cristian Petrescu si Stefan Vlaston. Potrivit unor surse din PDL, la Bucuresti au mai ramas doua-trei colegii pentru care trebuie stabiliti candidatii .

Vasile Blaga: Daca ARD va castiga alegerile, va decide cine va fi prim-ministru. Mihail Neamtu va candida din partea Aliantei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri ca, in cazul in care va castiga alegerile, ARD va hotari cine va prelua postul de prim-ministru. Va hotari pana la urma ARD cine va prelua acest post.

Theodor Paleologu, Anca Boagiu si Sulfina Barbu candideaza la Bucuresti din partea ARD

Theodor Paleologu, Anca Boagiu si Sulfina Barbu, dar si Alex Stefanescu si Alexandru Ciocalteu vor candida la alerile parlamentare din decembrie pe listele ARD, in colegii din Bucuresti, informeaza Mediafax. Tot.

Theodor Paleologu, Anca Boagiu si Sulfina Barbu candideaza la Bucuresti din partea ARD

Candidatii pentru colegiile din Bucuresti au fost stabiliti. Astfel, Theodor Paleologu, Anca Boagiu si Sulfina Barbu, dar si Alex Stefanescu si Alexandru Ciocalteu vor candida la alegerile parlamentare din.

Vasile Blaga: ARD il sprijina pe Teodor Baconschi pentru a candida in Colegiul Copou din Iasi

Vasile Blaga a anuntat joi, dupa sedinta Colegiului Director al PDL, ca fostul ministru de Externe Teodor Baconschi va candida la parlamentare, din partea ARD, in Colegiul Copou din Iasi. Blaga a spus ca Baconsc.

Blaga: Listele pentru parlamentare, finalizate, Neamtu va candida din partea aliantei ARD

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca listele pentru alegerile parlamentare sunt finalizate si vor fi discutate, joi, in sedinta Colegiului Director al partidului, aratand ca sunt peste 450 de candidati si ca Mihai Neamtu va candida din partea aliantei ARD.

Jurnalista Gabriela Firea candideaza la Senat, din partea PSD Ilfov

Jurnalista Gabriela Vrinceanu Firea va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie pentru un post de senator, din partea organizatiei PSD Ilfov, informeaza un comunicat al formatiunii, potrivit Agerpres.

Jurnalista Gabriela Firea candideaza la Senat, din partea PSD Ilfov

Jurnalista Gabriela Vrinceanu Firea va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie pentru un post de senator, din partea organizatiei PSD Ilfov, informeaza un comunicat al formatiunii, potrivit Agerpres.

Gheorghe Muscalu si Mona-Lisa Neagoe primesc aviz pentru CSM din partea Comisiei juridice din ...

Procurorul Gheorghe Muscalu si judecatoarea Mona-Lisa Neagoe au primit, luni, aviz favorabil din partea Comisiei juridice a Senatului pentru validarea in calitate de membri ai Consiliului Superior al Magistraturii CSM), informeaza Mediafax. Mona-Lisa Neagoe, presedinte al Departamentului Superior al Sectiei Penale din cadrul Tribunalului Municipiului Bucuresti si Gheorghe Muscalu, procuror in cadrul DIICOT, propus ca membru CSM de catre Parchetul de pe langa ICCJ, au primit votul unanim al .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )