Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un blogger din SUA amendat pentru defaimarea Printului Albert de Monaco

B1 B1,
Un blogger din SUA amendat pentru defaimarea Printului Albert de Monaco

Un blogger din Statele Unite a fost condamnat pentru defaimarea printului Albert de Monaco, precum si a mai multor personalitati din Monaco. Robert Eringer a fost obligat la plata unei amenzi de 3. 000 de euro si. continuă pe B1

Ponta are un candidat preferat la alegerile din SUA. VEZI CINE E.

Premierul Victor Ponta a declarat ca are un candidat preferat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, aratand ca intotodeauna a fost de partea candidatilor democrati, potrivit Mediafax. Presedintele american Barack Obama, sustinut de democrati, si adversarul sau republican Mitt Romney se infrunta miercuri seara in prima dintre cele trei dezbateri prezidentiale. Intrebat la Realitatea TV daca are un preferat pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite, premierul a spus ca .

VIDEO. Un lant de restaurante din SUA serveste PIZZA cu ALCOOL.

Un lant de restaurante din Boston serveste un sortiment de pizza pe care doar cei care au peste 21 de ani il pot gusta pentru ca, printre ingredientele pe care le contine, se numara si alcoolul, scrie The Huffington Post. Vignola Cherry Pizza - denumita, sugestiv, si 21-plus pizza - contine ingrediente obisnuite precum mozzarella, Gorgonzola si prosciutto. Exista, insa, cateva elemente care fac din pizza servita la Salvatores o mancare interzisa minorilor: rosii cherries uscate si .

Declinul stocurilor din SUA ridica pretul porumbului

Pretul porumbului a inregistrat vineri, pe piata SUA, cea mai mare crestere din ultimele trei luni, dupa ce administratia americana a anuntat scaderea neasteptata a stocurilor interne de profil, pe fondul unei cereri sporite.

Avertisment din partea Turciei pentru Rusia, China si Iran

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan, a declarat, in timpul unei interventii in congresul Partidului Justitiei si Dezvoltarii AKP): ''Ne adresam Rusiei, Chinei, dar si celor din Iran. Va rugam sa va reconsiderati atitudinea actuala. Istoria nu ii va ierta pe cei care sunt alaturi de aceste regimuri crude'', informeaza Realitatea. net.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )