Libnet.ro
UNICEF

06:30

Avertisment din partea Turciei pentru Rusia, China si Iran

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avertisment din partea Turciei pentru Rusia, China si Iran

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan, a declarat, in timpul unei interventii in congresul Partidului Justitiei si Dezvoltarii AKP): ''Ne adresam Rusiei, Chinei, dar si celor din Iran. Va rugam sa va reconsiderati atitudinea actuala. Istoria nu ii va ierta pe cei care sunt alaturi de aceste regimuri crude'', informeaza Realitatea. net. continuă pe Ziarul Bursa

Falca l-a invitat pe Ungureanu sa devina senator de Arad din partea ARD, acesta nu a dat un ...

Primarul Aradului, Gheorghe Falca, l-a invitat public pe liderul Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, sa devina senator de Arad din partea ARD, propunerea fiind facuta, duminica, la intalnirea regionala a FC de la Arad, insa Ungureanu nu i-a dat un raspuns, transmite corespondentul MEDIAFAX. Primarul Gheorghe Falca PDL) a luat cuvantul la prima intalnire regionala a Fortei Civice, care a avut la Teatrul Clasic Ioan Slavici din Arad, iar dupa discurs l-a invitat pe Mihai Razvan Ungureanu .

Sebastian Ghita va candida la alegerile parlamentare din partea PSD

Omul de afaceri ploiestean Sebastian Ghita, patronul televiziunii de stiri RTV si finantatorul echipei de baschet Asesoft, candideaza la alegerile parlamentare din acest an din partea USL, a anuntat presedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, informeaza sursele de presa.

Patronul RTV, Sebastian Ghita, va candida la alegerile parlamentare din partea PSD

Omul de afaceri ploiestean Sebastian Ghita, patronul televiziunii de stiri RTV si finantatorul echipei de baschet Asesoft, candideaza la alegerile parlamentare din acest an din partea USL, a anuntat presedintele.

Premierul turc, catre Rusia, China si Iran: Istoria nu va va ierta pentru sprijinul oferit Damascului

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan i-a avertizat, duminica, pe cei care sustin regimurile crude ca istoria nu iarta, adresandu-se in mod direct Rusiei, Chinei si Iranului, carora le-a cerut sa isi.

Europa creste, in asteptarea unor masuri din partea Chinei

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs pozitiv ieri, pe fondul speculatiilor potrivit carora autoritatile din China ar putea lua noi masuri de sustinere a cresterii economice.

Bruxelles: Ponta: Au fost multe minciuni din partea PDL

Aflat la Bruxelles pentru a participa la congresul PES, Victor Ponta a comentat, intr-o declaratie de presa, declaratiile facute astazi de reprezentanti PDL la lansarea ARD. Ponta a subliniat faptul.

Ponta la Bruxelles: Au fost multe minciuni din partea PDL

Aflat la Bruxelles pentru a participa la congresul PES, Victor Ponta a declarat, sambata, intr-o declaratie de presa, ca reprezentantii PDL i-au dezimformat reprezentantii UE. Colegii de la PDL i-au.

LIVE TEXT Victor Ponta: Am plecat din sedinta CSAT pentru ca discutia cu Traian Basescu risca sa degenereze

Premierul Victor Ponta discuta la RTV despre plecarea din toiul sedintei CSAT de astazi: Am avut o neconcordanta in ceea ce priveste ordinea de zi. Conform legii presedintele trebuie sa se consulte cu presedintele CSAT-ului adica cu mine . ) Nu ne-am inteles asupra unor probleme si din acest motiv am considerat ca trebuie sa plec. Discutia risca sa degenereze si astfel a ramas domnul Georgescu alaturi de ceilalti ministri. HotNews transmite LIVE TEXT declaratiile premierului.

Recompensa uriasa oferita de un miliardar din Hong Kong pentru cel care o va cuceri pe fiica sa lesbiana

Un tata din Hong Kong este dispus sa faca orice pentru a-si aduce fiica pe drumul cel bun. Unul din cei mai bogati oameni din tara ofera o recompensa de peste 60 de milioane de dolari celui care poate sa o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )