Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta are un candidat preferat la alegerile din SUA. VEZI CINE E.

România Liberă România Liberă,
Ponta are un candidat preferat la alegerile din SUA. VEZI CINE E.

Premierul Victor Ponta a declarat ca are un candidat preferat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, aratand ca intotodeauna a fost de partea candidatilor democrati, potrivit Mediafax. Presedintele american Barack Obama, sustinut de democrati, si adversarul sau republican Mitt Romney se infrunta miercuri seara in prima dintre cele trei dezbateri prezidentiale. Intrebat la Realitatea TV daca are un preferat pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite, premierul a spus ca . continuă pe România Liberă

Stanisev promite sa se implice personal pentru sustinerea lui Victor Ponta la alegerile din decembrie

Presedintele ales al Partidului Socialistilor Europeni PES), Serghei Stanisev, a promis ieri ca se va implica personal, impreuna cu alti lideri PES, pentru sustinerea lui Victor Ponta si a partidului sau in campania pentru alegerile din decembrie din tara noastra.

Raed Arafat, preia atributiile de ministru al Sanatatii pana la alegerile din 9 decembrie

Premierul Victor Ponta a afirmat ca a discutat cu Raed Arafat, subsecretarul de stat in Mnisterul Sanatatii, iar acesta a acceptat sa preia atributiile de ministru pana pe data de 9 decembrie, fara a ocupa efectiv postul de ministru, urmand ca un nou ministru sa fie desemnat in viitorul guvern, dupa alegeri, relateaza sursele de presa.

Nokia isi VINDE sediul din Finlanda. Vezi cu cat.

Grupul finlandez Nokia, care a pierdut pozitia de cel mai mare producator de telefoane din lume in acest an in fata Samsung, vrea sa-si vanda sediul din Espoo, Finlanda, evaluat la 200-300 milioane de euro, parte a unui program de renuntare la active neesentiale, scrie New York Times, citat de Mediafax. Reevaluam diverse variante pentru active non-core, precum cele imobiliare, iar acestea includ si sediul, a spus un reprezentant al grupului. Cladirea din otel si sticla, pe coasta Marii .

Adrian Nastase iese astazi din inchisoare. Vezi motivul pentru care isi va parasi celula de la Jilava

Magistratii instantei supreme vor judeca astazi cererea avocatilor lui Adrian Nastase de contestare a sentintei de 2 ani de inchisoare din dosarul Trofeul Calitatii. Avocatii vor incerca sa ii.

Declinul stocurilor din SUA ridica pretul porumbului

Pretul porumbului a inregistrat vineri, pe piata SUA, cea mai mare crestere din ultimele trei luni, dupa ce administratia americana a anuntat scaderea neasteptata a stocurilor interne de profil, pe fondul unei cereri sporite.

Un blogger din SUA amendat pentru defaimarea Printului Albert de Monaco

Un blogger din Statele Unite a fost condamnat pentru defaimarea printului Albert de Monaco, precum si a mai multor personalitati din Monaco. Robert Eringer a fost obligat la plata unei amenzi de 3. 000 de euro si.

VIDEO. Un lant de restaurante din SUA serveste PIZZA cu ALCOOL.

Un lant de restaurante din Boston serveste un sortiment de pizza pe care doar cei care au peste 21 de ani il pot gusta pentru ca, printre ingredientele pe care le contine, se numara si alcoolul, scrie The Huffington Post. Vignola Cherry Pizza - denumita, sugestiv, si 21-plus pizza - contine ingrediente obisnuite precum mozzarella, Gorgonzola si prosciutto. Exista, insa, cateva elemente care fac din pizza servita la Salvatores o mancare interzisa minorilor: rosii cherries uscate si .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )