Libnet.ro
UNICEF

06:00

Nokia isi VINDE sediul din Finlanda. Vezi cu cat.

România Liberă România Liberă,
Nokia isi VINDE sediul din Finlanda. Vezi cu cat.

Grupul finlandez Nokia, care a pierdut pozitia de cel mai mare producator de telefoane din lume in acest an in fata Samsung, vrea sa-si vanda sediul din Espoo, Finlanda, evaluat la 200-300 milioane de euro, parte a unui program de renuntare la active neesentiale, scrie New York Times, citat de Mediafax. Reevaluam diverse variante pentru active non-core, precum cele imobiliare, iar acestea includ si sediul, a spus un reprezentant al grupului. Cladirea din otel si sticla, pe coasta Marii . continuă pe România Liberă

Nokia planuieste sa vanda sediul din Espoo, Finlanda: Cladirea este evaluata la 300 milioane euro

Grupul finlandez Nokia, care a pierdut pozitia de cel mai mare producator de telefoane din lume in acest an in fata companiei Samsung, vrea sa-si vanda sediul din Espoo, Finlanda, evaluat la 200-300 milioane de.

Romania, destinatie de vacanta ieftina. Vezi cat costa concediul de iarna, la pret redus

Vacante de iarna la pret redus. Cine isi face rezervari pana la jumatatea lunii viitoare are parte de preturi cu pana la 30% mai mici. Reducerile sunt valabile si pentru destinatii exotice si pentru.

Adrian Nastase iese astazi din inchisoare. Vezi motivul pentru care isi va parasi celula de la Jilava

Magistratii instantei supreme vor judeca astazi cererea avocatilor lui Adrian Nastase de contestare a sentintei de 2 ani de inchisoare din dosarul Trofeul Calitatii. Avocatii vor incerca sa ii.

Ponta are un candidat preferat la alegerile din SUA. VEZI CINE E.

Premierul Victor Ponta a declarat ca are un candidat preferat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, aratand ca intotodeauna a fost de partea candidatilor democrati, potrivit Mediafax. Presedintele american Barack Obama, sustinut de democrati, si adversarul sau republican Mitt Romney se infrunta miercuri seara in prima dintre cele trei dezbateri prezidentiale. Intrebat la Realitatea TV daca are un preferat pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite, premierul a spus ca .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )