Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bogdan Chirita (Value4Capital), invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360: antreprenorii, mai optimisti in 2015?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bogdan Chirita (Value4Capital), invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360: antreprenorii, mai optimisti in 2015?

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta 16-20 martie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, analizeaza antreprenoriatul din Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Cezar Scarlat (partener Abris Capital Partners), invitatul WALL-STREET 360: cum iti cresti afacerea alaturi de un private equity

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta 16-20 martie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, analizeaza antreprenoriatul din Romania.

Cezar Scarlat (Abris Capital Partners): Antreprenorul este un erou modern. Este o persoana creativa si dezorganizata, asemenea unui artist

Cezar Scarlat, partener al fondului de private equity Abris Capital Partners, vorbeste in cadrul emisiunii WALL-STREET 360 despre profilul antreprenorului roman. Seria de emisiuni dedicate antreprenoriatului este realizata in parteneriat cu casa de.

IKEA: Cum ar putea arata casa ta in 2020. Mobila de silicon si disparitia spatiilor de depozitare, principalele tendinte

Mobila de silicon, materiale cu texturi intortocheate si pereti de sticla. Acestea vor fi tendintele in mobilier in 2020, spune designerul IKEA din Suedia, Marcus Engman. RO va prezinta cele mai importante schimbari care vor surveni in.

Bursele de pe Wall Street si din Toronto au inchis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, si din Toronto, Canada, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Peste 1.400 de sanctiuni pentru parcarea pe pista de biciclete: Primaria arata spre vandali

In ianuarie 2014, pista de biciclete de pe Buzesti devenea functionala. La doar o zi insa, parte din stalpii demarcatori erau prabusiti, lipseau, devenind un pericol public. In prezent, pista este deplorabila; WALL-STREET. ro a discutat cu Primaria.

Top On The Move: Ce companii si-au improspatat conducerea la inceput de primavara

Mai multe companii din Romania si-au improspatat functiile de conducere odata cu venirea primaverii. Wall-Street. ro va prezinta cele mai importante schimbari de management.

Bursele de pe Wall Street si din Toronto au inchis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, si din Toronto, Canada, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Prezentatorul Realitatea TV Rares Bogdan, la sediul DNA pentru a lamuri declaratia lui Vanghelie

Rares Bogdan a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), el spunand ca a cerut procurorului din dosarul lui Marian Vanghelie sa-l primeasca pentru a sta de vorba, dupa ce primarul Sectorului 5 ar fi facut o referire la el intr-o discutie.

Componentele inovarii in IT: tehnologia si business-ul

Tehnologia si business-ul sunt componentele esentiale ale inovarii in IT, astfel ca tematica transferului tehnologic sta in centrul editiei din acest an a forumului regional Cluj Innovation Days, eveniment organizat de Cluj IT Cluster si care se.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )