Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bursele de pe Wall Street si din Toronto au inchis in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursele de pe Wall Street si din Toronto au inchis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, si din Toronto, Canada, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere. continuă pe Ziarul Bursa

Cartea zilei: The Hard Thing about Hard Things. Este o carte despre situatiile limita din antreprenoriat

Cartea zilei la WALL-STREET 360, propusa de Francisc Peli, managing partner al casei de avocatura PeliFilip, este scrisa de Ben Horowitz, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din Silicon Valley.

Wall Street inchide in scadere pe fondul aprecierii dolarului si scaderii pretului petrolului

Wall Street a inchis in scadere sesiunea de vineri pe fondul scaderii pretului petrolului si aprecierii dolarului: Dow Jones a pierdut 0,82%, iar Nasdaq 0,44%. Semnalele s-au vazut inca din timpul sesiunii cand spre final, inainte de inchidere, indicele Dow a scazut cu aproape 1,5%.

Top On The Move: Ce companii si-au improspatat conducerea la inceput de primavara

Mai multe companii din Romania si-au improspatat functiile de conducere odata cu venirea primaverii. Wall-Street. ro va prezinta cele mai importante schimbari de management.

Cinci motive pentru a participa la Forumul Pietei de Capital

Wall-Street. ro te invita la evenimentul Forumul Pietei de Capital, pentru a discuta intr-un cadru interactiv despre investii, antreprenori, dar si despre ce facem cand statul nu mai aduce companii pe bursa. Vezi de ce trebuie sa fii.

Defileul Jiului va fi inchis circulatiei rutiere timp de 3 luni intre anumite ore

Defileul Jiului va fi inchis circulatiei rutiere intre Bumbesti Jiu si Petrosani, incepand din 16 martie si pana in 15 iunie, de luni pana sambata, intre orele 7:00 - 12:00 si 14:00 - 19:00, pentru efectuarea unor lucrari la sectorul de drum, a anuntat.

Emisiile de CO2 au stagnat anul trecut dupa 40 de ani de crestere continua

Emisiile mondiale de CO2 din sectorul energiei au stagnat in 2014, situandu-se la valoarea de 32,3 miliarde de tone, a anuntat Agentia Internationala a Energiei AIE), potrivit careia, pentru prima data in ultimii 40 de ani, emisiile de CO2 nu au.

Romania pe Facebook: 8 milioane de utilizatori in martie

La jumatatea lunii martie Facebook inregistreaza 8 milioane de conturi de utilizatori de Facebook din Romania, o crestere de 5% fata de inceputul anului, conform Facebrands. ro .

La pranz cu Victor Cotrutz, CEO Greetek, ieseanul de 31 de ani care trimite sisteme LED made in Romania in mari magazine din Germania si Israel

Victor Cotrutz 31 de ani), CEO si fondator al Greentek, aduce lumina green in mari lanturi de magazine si farmacii, ca Dedeman, BB Collection sau Sensiblu, si unele din cele mai importante cladiri de birouri din Romania, dar are.

Cum arata piata restaurantelor de fine dining din Capitala. Patronul Red Angus si The Beef Club: Tintim afaceri de 1 MIL. euro

Restaurantele din zona de fine dining incep sa ia avant in Capitala, insa mai este loc pe piata Dragos Panait, proprietarul Red Angus si, de curand, al The Beef Club.

Un broker si un informatician din Cluj lanseaza primul club al investitorilor din Romania

Primul club al investitorilor de pe bursa din Romania va fi lansat la sfarsitul acestei saptamani, membri fondatori fiind Tudor Irimiea, broker in cadrul societatii de intermediere financiara Broker Cluj, si Ionut Cazan, unul dintre cei trei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )