Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wall Street inchide in scadere pe fondul aprecierii dolarului si scaderii pretului petrolului

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide in scadere pe fondul aprecierii dolarului si scaderii pretului petrolului

Wall Street a inchis in scadere sesiunea de vineri pe fondul scaderii pretului petrolului si aprecierii dolarului: Dow Jones a pierdut 0,82%, iar Nasdaq 0,44%. Semnalele s-au vazut inca din timpul sesiunii cand spre final, inainte de inchidere, indicele Dow a scazut cu aproape 1,5%. continuă pe Hotnews

Bursa de pe Wall Street inchide in scadere, descurajata de perspectiva majorarii ratelor la dobanzi si de aprecierea dolarului

Wall Street a inchis in scadere sesiunea de marti, pe fondul temerilor provocate de o posibila majorare a ratelor la dobanzi, asteptata in urmatoarele luni, si o apreciere a dolarului care ameninta exporturile: Dow Jones a pierdut 1,85%, iar Nasdaq 1,67%.

Violeta Luca (eMag), despre fiscalitate, in emisiunea WALL-STREET 360

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta 9-14 martie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, analizeaza tendintele momentului in fiscalitate.

Marius Ghenea, invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360: discutie despre fiscalitate si e-commerce

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta 9-14 martie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, analizeaza tendintele momentului in fiscalitate.

Cartea zilei: Arta de a Vinde Invizibilul. Nu o mai lasi din mana!

Cartea zilei la WALL-STREET 360, propusa de Violeta Luca, director excecutiv al eMag este Marketingul Serviciilor - Arta De A Vinde Invizibilul, scrisa de Harry Beckwith.

Competitia Saptamanii, recomandata de WALL-STREET.RO: Alerg Carnavalul 2015

Anul trecut pe vremea asta, incheiam prima editie ALERG CARNAVALUL ! Anul acesta, pentru editia a 2-a, am lustruit trompetele, am introdus probe noi si asteptam cu nerabdare sa pornim impreuna in cea mai vesela cursa a anului, anunta Kudika. ro .

Islanda a renuntat la aderarea la Uniunea Europeana

Islanda a anuntat joi ca a renuntat la aderarea la Uniunea Europeana UE), potrivit angajamentului asumat de catre Guvernul de centru-dreapta in urma alegerilor care au avut loc in urma cu doi ani, relateaza Wall Street Journal WSJ) in pagina.

Wall Street a inchis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Cursul dolarului, la un nou maxim ISTORIC: a depasit francul elvetian si s-a oprit la 4,2 lei/dolar

Cursul dolarului anuntat de BNR a crescut spectaculos miercuri, cu 7,8 bani, pana la maximul istoric de 4,2059 lei, al saselea record consecutiv. Dolarul a depasit si francul elvetian, in contextul aprecierii monedei americane pe pietele externe, in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )