Libnet.ro
UNICEF

06:00

Bogdan Olteanu, audiat la DNA in dosarul in care este acuzat de coruptie (VIDEO)

B1 B1,
Bogdan Olteanu, audiat la DNA in dosarul in care este acuzat de coruptie (VIDEO)

Bogdan Olteanu a ajuns joi dimineata la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Tot acolo a sosit si Calin Popescu Tariceanu, audiat in acelasi caz, dar. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu si fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu, audiati la DNA. Seful Senatului: Nu a avut loc nicio confruntare

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a fost joi la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care Bogdan Olteanu este acuzat de fapte de coruptie. Surse judiciare sustin ca presedintele Senatului este citat in calitate de martor in acest dosar. De altfel, in fata procurorilor a ajuns si fostul viceguvernator al BNR.

Sebastian Ghita a scapat de controlul judiciar pus in dosarul in care este acuzat alaturi de Victor Ponta pentru complicitate la spalare de bani

Veste buna pentru Sebastian Ghita. Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis sa ii ridice controlul judiciar in dosarul Ponta-Blair. in acest caz, Ghita a fost pus.

Calin Popescu Tariceanu a fost audiat la DNA in dosarul lui Bogdan Olteanu

Calin Popescu Tariceanu a fost la DNA, pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul in care Bogdan Olteanu este acuzat ca a primit un milion de euro si sprijin electoral de la Sorin Ovidiu Vintu, in schimbul unor demersuri la membri ai.

Familia lui Bogdan Olteanu da declaratii la DNA in dosarul in care fostul guvernator BNR este acuzat de luare de mita (VIDEO)

Parintii lui Bogdan Olteanu, fosta sotie si iubita lui s-au prezentat luni dimineata la DNA pentru a da declaratii in dosarul in care fostul guvernator BNR este acuzat de luare de mita, informeaza B1.

Calin Popescu Tariceanu, audiat ca martor la DNA in dosarul lui Bogdan Olteanu (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu s-a prezentat joi dimineata la sediul DNA pentru a fi audiat in dosarul care il vizeaza pe Bogdan Olteanu, fostul guvernator al BNR, informeaza B1 TV. Tariceanu a fost citat.

Bogdan Olteanu a iesit de la DNA. Fostul viceguvernator al BNR a refuzat sa faca declaratii

La scurt timp dupa Calin Popescu-Tariceanu, in jurul orei 10. 00, in sediul DNA a intrat si Bogdan Olteanu. Fostul viceguvernator al BNR are calitatea de inculpat. Olteanu este acuzat ca in 2008.

Calin Popescu Tariceanu si Bogdan Olteanu audiati la DNA

ACTUALIZARE 11:19 Avocatul lui Bogdan Olteanu : Dorim un singur lucru: sa aflam adevarul Avocatul lui Bogdan Olteanu a precizat ca fostul viceguvernator lupta sa isi dovedeasca nevinovatia, potrivit unor surse din presa.

Parintii lui Bogdan Olteanu, audiati la DNA

Saptamana incepe in forta si la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Acolo au ajuns, luni dimineata, parintii fostului viceguvernator BNR, Bogdan Olteanu, dar si fosta lui.

Parintii si fosta sotie a lui Bogdan Olteanu, audiati la DNA

Parintii si fosta sotie a lui Bogdan Olteanu sunt audiati in aceasta dimineata la Directia Nationala Anticoruptie DNA), informeaza Digi24.

Parintii lui Bogdan Olteanu au ajuns la DNA. Procurorii au citat-o si pe fosta sotie a acestuia

Parintii lui Bogdan Olteanu, fost viceguvernator al BNR, au ajuns luni dimineata la Directia Nationala Anticoruptie, informeaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )