Libnet.ro
UNICEF

06:00

Boris Johnson va angaja inca 20.000 de politisti in Regatul Unit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Boris Johnson va angaja inca 20.000 de politisti in Regatul Unit

Noul premier britanic Boris Johnson a anuntat, ieri, ca in urmatoarele saptamani va incepe angajarea a inca 20. 000 de politisti in Regatul Unit, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Este oficial! Boris Johnson, noul prim-ministru al Regatului Unit

Boris Johnson a fost desemnat oficial miercuri prim-ministru al Regatului Unit de regina Elisabeta a II-a, dupa ce politicianul britanic a venit la Palatul Buckingham la putin timp dupa ora locala 15. 00, relateaza.

Johnson: Brexitul va face din Regatul Unit cel mai minunat loc de pe Pamant

Brexitul va face din Regatul Unit cel mai minunat loc de pe Pamant, a declarat joi, la Londra, noul .

Noul premier britanic Boris Johnson anunta ca vor fi angajati 20.000 de politisti

Noul premier britanic Boris Johnson a anuntat joi ca in urmatoarele saptamani va incepe angajarea a inca 20. 000 de politisti in Regatul Unit, transmite Reuters. Institutul pentru Studii Fiscale.

Noul premier britanic le promite cetatenilor europeni ca vor putea ramane in Regatul Unit si dupa Brexit. Boris Johnson: Va multumesc pentru contributia adusa societatii noastre

Noul premier britanic Boris Johnson a vorbit, in primul sau discurs de la investitura, despre cei 3,2 milioane de cetateni ai UE, care traiesc pe teritoriul Regatului Unit, si le-a promis ca vor putea ramane.

VIDEO Boris Johnson s-a adresat Parlamentului: Iesirea din UE cu sau fara acord este prioritatea guvernului. Dupa Brexit, Marea Britanie va fi cel mai tare loc de pe pamant- UPDATE

Cabinetul Boris Johnson s-a reunit joi in prima sedinta de la instalarea in Downing Street a noului lider al conservatorilor, la finalul careia premierul s-a adresat, pentru prima data, Camerei Comunelor. Noul premier a spus ca intregul sau guvern este angajat in misiunea de a parasi Uniunea Europeana la 31 octombrie sau chiar mai devreme, intr-un moment de o importanta istorica pentru Regatul Unit, cu sau fara acord. Johnson a mai declarat ca dupa Brexit, Marea Britanie va fi cel mai tare loc de pe pamant, reinterpretand astfel formula cu care Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din SUA Make America great again).

Noul premier al Regatului Unit nu a fost investit inca, dar remanierea a inceput deja. Boris Johnson negociaza cu Jeremy Hunt, rivalul sau din cursa interna pentru sefia partidului

Boris Johnson a castigat cursa interna pentru sefia Partidului Conservator, obtinand dublul voturilor compartiv cu contracandidatul sau, Jeremy Hunt, si va fi investit, miercuri, in functia de premier al.

Boris Johnson si-a anuntat prima masura: noul premier britanic angajeaza 20.000 de politisti

Boris Johnson, noul premier al Marii Britanii, a anuntat joi ca va da ordin pentru angajarea a 20. 000 de politisti, pentru a face stazile mai sigure, transmite Reuters.

UE respinge conditiile Brexitului puse de Boris Johnson

Uniunea Europeana UE) a respins cererea noului premier britanic Boris Johnson de a negocia un nou acord in vederea iesirii Regatului Unit si, fara sa inchida usa discutiilor, se pregateste de un divort fara acord no deal), relateaza AFP.

Boris Johnson, in primul discurs de la investire: Daca UE refuza sa renegocieze cu noi, vom iesi pe 31 octombrie fara acord

Boris Johnson a promis, in primul sau discurs de la investirea in functia de premier al Regatului Unit, ca va conduce Marea Britanie in afara Uniunii Europene pe 31 octombrie, fara doar si poate, si a av.

Boris Johnson a fost desemnat oficial prim-ministru de regina Elisabeta a II-a

Boris Johnson a fost desemnat oficial, la 24 iulie 2019, prim-ministru al Regatului Unit de regina E.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2258 seconds )