Libnet.ro
UNICEF

07:30

Bostina castiga un arbitraj de 21 mil. euro pentru statul roman

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bostina castiga un arbitraj de 21 mil. euro pentru statul roman

Bostina si Asociatii castiga la ICSID arbitrajul de 21 de milioane de euro pentru statul roman contra PWT Wasser and Abwassertechnik. continuă pe Wall-Street Ro

Bostina si Asociatii castiga un arbitraj de 21 milioane euro contra unei firme germane

Casa de avocatura Bostina si Asociatii a castigat la Centrul International de Solutionare a Disputelor Investitionale al Bancii Mondiale ICSID) disputa pe care Oficiul de Plati si Contractare Phare o avea cu firma germana PWT WASSER UND ABWASSERTECHNIK GmbH.

Statul roman are de recuperat 3,26 mil. euro dintr-un litigiu privind lucrari din fonduri europene

Statul roman are de recuperat 3,26 milioane euro de la o companie germana cu care a incheiat un contract in 2004 pentru reabilitatea statiei de tratare a apelor uzate din Timisoara, in urma unui litigiu castigat.

Business Report: Grupa mica de lux a Capitalei, afacere de 2 mil. euro pe an; Sistemul penitenciar din Romania: Cat costa un detinut si de ce nu munceste; Afaceri 45 de firme pe zi au intrat in insolventa in primele sapte luni ale acestui an

E oficial: Romania poate exporta produse din carne de porc in China. Romania si China au semnat astazi un Memorandum de Intelegere privind sanatatea animala si siguranta alimentelor, care va oferi fermierilor si producatorilor. Paradisul imobiliar din Romania a sedus investitorii israelieni. Majoritatea au sfarsit insa rau. Paradisul imobiliar din Romania dinainte de criza a sedus investitorii imobiliari. Acestia, la randul lor au reusit sa seduca bancile, iar unii chiar si.

Autovit scoate la vanzare un imobil de lux. Pretul pleaca de la 12 mil. euro

Firma Autovit, care detine targul auto din Vitan Barzesti, scoate la vanzare, prin licitatie publica, un bloc de locuinte de lux in apropiere de Piata Alba Iulia din Bucuresti, pentru care vrea sa obtina minim 12 milioane de euro.

MedLife, afaceri de peste 35 mil. euro in S1: 'Ne-am disipat efortul pe doua fronturi'

MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale private din Romania, a inregistrat in primele sase luni ale acestui an o cifra de afaceri la nivel de grup de 35,2 milioane euro, in crestere cu 17% fata de aceeasi perioda a anului trecut.

CFR Calatori, pierderi de peste 31,6 mil. euro in S1

CFR Calatori a avut in primul semestru pierderi de 139 milioane lei 31,6 milioane euro), in scadere fata de rezultatul negativ de 200 milioane lei raportat la jumatatea anului trecut, a anuntat compania.

Pierderi de 31,6 milioane euro pentru CFR Calatori, in primul semestru

Compania CFR Calatori a avut in primul semestru pierderi de 139 milioane lei 31,6 milioane euro), in scadere fata de rezultatul negativ de 200 milioane lei raportat la jumatatea anului trecut, au anuntat.

Real Madrid a cheltuit 181 de milioane de euro pentru transferuri

Aproapiata venire a lui Gareth Bale la Real Madrid ar urca cifra sumelor cheluite in aceasta vara in transferuri la valoarea de 181 de milioane de euro.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2704 seconds )