Libnet.ro
UNICEF

07:30

CFR Calatori, pierderi de peste 31,6 mil. euro in S1

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CFR Calatori, pierderi de peste 31,6 mil. euro in S1

CFR Calatori a avut in primul semestru pierderi de 139 milioane lei 31,6 milioane euro), in scadere fata de rezultatul negativ de 200 milioane lei raportat la jumatatea anului trecut, a anuntat compania. continuă pe Wall-Street Ro

Pierderi de 31,6 milioane euro pentru CFR Calatori, in primul semestru

Compania CFR Calatori a avut in primul semestru pierderi de 139 milioane lei 31,6 milioane euro), in scadere fata de rezultatul negativ de 200 milioane lei raportat la jumatatea anului trecut, au anuntat.

CFR Calatori pe drumul cel bun: Compania a avut pierderi mai mici decat anul trecut.

CFR Calatori a avut in primul semestru pierderi de 139 milioane lei 31,6 milioane euro), in scadere fata de rezultatul negativ de 200 milioane lei raportat la jumatatea anului trecut, a anuntat marti compania, potrivit Mediafax. Evolutia a fost determinata printre altele de reducerea unor linii neprofitabile sau cu slaba productivitate, scaderea consumului de motorina si diminuarea cheltuielilor cu personalul prin scaderea numarului de angajati, de la 14. 028 in 2012 la 13. 891, fara concedieri .

Pierderile CFR Calatori au scazut cu 30% in primul semestru din 2013, la 31,6 milioane de euro

CFR Calatori a avut in primul semestru pierderi de 139 de milioane de lei 31,6 milioane de euro), in scadere fata de rezultatul negativ de 200 de milioane de lei raportat la jumatatea anului trecut, a anuntat marti compania.

Ce NU a facut CFR Calatori dupa ce a scumpit biletele cu 10%. Mizeria din vagoane a ramas constanta

Biletele de tren s-au scumpit din nou. Majorarile vin in conditiile in care CFR Calatori nu a adus si o imbunatatile a conditiilor din vagoane. Cei mai afectati sunt pasagerii curselor pe distante.

MedLife, afaceri de peste 35 mil. euro in S1: 'Ne-am disipat efortul pe doua fronturi'

MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale private din Romania, a inregistrat in primele sase luni ale acestui an o cifra de afaceri la nivel de grup de 35,2 milioane euro, in crestere cu 17% fata de aceeasi perioda a anului trecut.

Business Report: Grupa mica de lux a Capitalei, afacere de 2 mil. euro pe an; Sistemul penitenciar din Romania: Cat costa un detinut si de ce nu munceste; Afaceri 45 de firme pe zi au intrat in insolventa in primele sapte luni ale acestui an

E oficial: Romania poate exporta produse din carne de porc in China. Romania si China au semnat astazi un Memorandum de Intelegere privind sanatatea animala si siguranta alimentelor, care va oferi fermierilor si producatorilor. Paradisul imobiliar din Romania a sedus investitorii israelieni. Majoritatea au sfarsit insa rau. Paradisul imobiliar din Romania dinainte de criza a sedus investitorii imobiliari. Acestia, la randul lor au reusit sa seduca bancile, iar unii chiar si.

Eurobank a inregistrat pierderi de 13,7 milioane euro in primul semestru

Grupul bancar Eurobank, proproetarul Bancpost, a inregistrat pierderi de 13,7 milioane euro in primul trimestru al acestui an, informeaza Ziarul Financiar. Activele totale ale Eurobank in Romania au scazut la.

Autovit scoate la vanzare un imobil de lux. Pretul pleaca de la 12 mil. euro

Firma Autovit, care detine targul auto din Vitan Barzesti, scoate la vanzare, prin licitatie publica, un bloc de locuinte de lux in apropiere de Piata Alba Iulia din Bucuresti, pentru care vrea sa obtina minim 12 milioane de euro.

Bostina castiga un arbitraj de 21 mil. euro pentru statul roman

Bostina si Asociatii castiga la ICSID arbitrajul de 21 de milioane de euro pentru statul roman contra PWT Wasser and Abwassertechnik.

Statul roman are de recuperat 3,26 mil. euro dintr-un litigiu privind lucrari din fonduri europene

Statul roman are de recuperat 3,26 milioane euro de la o companie germana cu care a incheiat un contract in 2004 pentru reabilitatea statiei de tratare a apelor uzate din Timisoara, in urma unui litigiu castigat.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )