Libnet.ro
UNICEF

01:05

MedLife, afaceri de peste 35 mil. euro in S1: 'Ne-am disipat efortul pe doua fronturi'

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
MedLife, afaceri de peste 35 mil. euro in S1:

MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale private din Romania, a inregistrat in primele sase luni ale acestui an o cifra de afaceri la nivel de grup de 35,2 milioane euro, in crestere cu 17% fata de aceeasi perioda a anului trecut. continuă pe Wall-Street Ro

MedLife a inregistrat o cifra de afaceri de peste 35 milioane de euro in primul semestru

MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din Romania, anunta ca a inregistrat in primele sase luni ale anului o cifra de afaceri la nivel de grup de 35,2 milioane euro, in crestere cu 17% fata de aceeasi perioda a anului trecut. Mihai Marcu, presedintele CA MedLife, arata intr-o declaratie ca rezultatele au fost inregistrate in pofida climatului incert si nefavorabil din piata serviciilor medicale, cauzat de lipsa de predictibilitate in ceea ce priveste regulile de contractare a fondurilor publice de catre unele spitale private.

RCSRDS apreciaza propunerea de reducere drastica a tarifelor de interconectare in telefonia mobila: Ar insemna reduceri de costuri de peste 150 milioane euro pe an, care ar trebui sa se reflecte in sumele platite de utilizatorii finali

RCSRDS a comunicat marti ca apreciaza drept binevenita reducerea tarifelor pentru terminarea apelurilor in retelele de comunicatii mobile la nivelul de 0,86 eurocenti/minut, prin initierea de catre ANCOM a consultarii publice in scopul stabilirii tarifelor maxime propuse pentru serviciile de interconectare, tarife determinate pe baza unor modele de calculatie a costurilor. Scaderea tarifelor pentru terminarea apelurilor in retelele de comunicatii mobile . ) ar insemna reduceri de costuri de peste 150 milioane euro pe an, care credem ca ar trebui sa se reflecte in sumele platite de catre utilizatorii finali. Mai mult, reducerea tarifelor de interconectare mobile reflectata in preturile consumatorilor ar duce la scaderea facturilor acestora, dar si la incurajarea consumului, spun oficialii RCSRDS.

CFR Calatori, pierderi de peste 31,6 mil. euro in S1

CFR Calatori a avut in primul semestru pierderi de 139 milioane lei 31,6 milioane euro), in scadere fata de rezultatul negativ de 200 milioane lei raportat la jumatatea anului trecut, a anuntat compania.

Bostina castiga un arbitraj de 21 mil. euro pentru statul roman

Bostina si Asociatii castiga la ICSID arbitrajul de 21 de milioane de euro pentru statul roman contra PWT Wasser and Abwassertechnik.

Autovit scoate la vanzare un imobil de lux. Pretul pleaca de la 12 mil. euro

Firma Autovit, care detine targul auto din Vitan Barzesti, scoate la vanzare, prin licitatie publica, un bloc de locuinte de lux in apropiere de Piata Alba Iulia din Bucuresti, pentru care vrea sa obtina minim 12 milioane de euro.

Statul roman are de recuperat 3,26 mil. euro dintr-un litigiu privind lucrari din fonduri europene

Statul roman are de recuperat 3,26 milioane euro de la o companie germana cu care a incheiat un contract in 2004 pentru reabilitatea statiei de tratare a apelor uzate din Timisoara, in urma unui litigiu castigat.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )