Libnet.ro
UNICEF

07:30

Statul roman are de recuperat 3,26 mil. euro dintr-un litigiu privind lucrari din fonduri europene

Antena3 Antena3,
Statul roman are de recuperat 3,26 mil. euro dintr-un litigiu privind lucrari din fonduri europene

Statul roman are de recuperat 3,26 milioane euro de la o companie germana cu care a incheiat un contract in 2004 pentru reabilitatea statiei de tratare a apelor uzate din Timisoara, in urma unui litigiu castigat. continuă pe Antena3

Statul roman are de recuperat 3,26 milioane de euro dintr-un litigiu privind lucrari din fonduri europene

Statul roman are de recuperat 3,26 milioane de euro de la o companie germana cu care a incheiat un contract in 2004 pentru reabilitatea statiei de tratare a apelor uzate din Timisoara, in urma unui litigiu castigat la Curtea de Internationala de Arbitraj.

Statul elen are de incasat peste 60 de miliarde de euro de la populatie si companii

Statul elen are de incasat de la populatie si companii peste 60 de miliarde de euro, potrivit datelor oficiale de la 31 iulie, care au atins un nivel record dupa o crestere de 4,1 miliarde de euro fata de inceputul anului, relateaza publicatia Kathimerini.

Bostina castiga un arbitraj de 21 mil. euro pentru statul roman

Bostina si Asociatii castiga la ICSID arbitrajul de 21 de milioane de euro pentru statul roman contra PWT Wasser and Abwassertechnik.

Autovit scoate la vanzare un imobil de lux. Pretul pleaca de la 12 mil. euro

Firma Autovit, care detine targul auto din Vitan Barzesti, scoate la vanzare, prin licitatie publica, un bloc de locuinte de lux in apropiere de Piata Alba Iulia din Bucuresti, pentru care vrea sa obtina minim 12 milioane de euro.

MedLife, afaceri de peste 35 mil. euro in S1: 'Ne-am disipat efortul pe doua fronturi'

MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale private din Romania, a inregistrat in primele sase luni ale acestui an o cifra de afaceri la nivel de grup de 35,2 milioane euro, in crestere cu 17% fata de aceeasi perioda a anului trecut.

CFR Calatori, pierderi de peste 31,6 mil. euro in S1

CFR Calatori a avut in primul semestru pierderi de 139 milioane lei 31,6 milioane euro), in scadere fata de rezultatul negativ de 200 milioane lei raportat la jumatatea anului trecut, a anuntat compania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )