Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brad Pitt ameninta ca va face publice mai multe inregistrari compromitatoare cu Angelina Jolie (VIDEO)

B1 B1,
Brad Pitt ameninta ca va face publice mai multe inregistrari compromitatoare cu Angelina Jolie (VIDEO)

Brad Pitt ameninta ca va face publice mai multe imagini compromitatoare cu Angelina Jolie! Fotografii pe care, de altfel, nu se va feri sa le arate unui judecator daca aceasta nu accepta custodia comuna asupra. continuă pe B1

Brad Pitt, alaturi de Julia Roberts la prima aparitie publica dupa divort

Brad Pitt a iesit in cele din urma in public dupa ce a stat ascuns de ochii presei mai bine de o luna si jumatate. Actorul a luat parte la proiectia filmului Moonlight, desfasurata in cadru restrans intr-un cinematograf din Los Angeles. Brad Pitt a fost sustinut la eveniment de buna lui prietena Julia Roberts.

Jennifer Aniston dupa divortul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie: Am fost facuta de rusine!

Jennifer Aniston a reactionat pentru rusinea pe care a trebuit sa o suporte dupa divortul de Brad Pitt, informeaza Daily Mail. Desi Aniston si Pitt s-au despartit in urma cu cativa ani buni,.

Ce se intampla cu cei sase copii ai cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt: actrita a facut o noua declaratie

Angelina Jolie si Brad Pitt au ajuns la un acord privind custodia celor sase copii, potrivit unui reprezentant al actritei, prin intermediul caruia aceasta a reiterat rugamintea de a le fi respectata intimitatea.

Brad Pitt, prima aparitie pe covorul rosu dupa divortul de Angelina Jolie. Alaturi de cine a fost vazut celebrul actor

Celebrul actor Brad Pitt a participat la premiera filmului Allied, al carui protagonist este alaturi de actrita Marion Cotillard, cu care presa a speculat ca ar avea o relatie.

Brad Pitt, in compania unei actrite celebre la prima aparitie publica dupa divort (FOTO)

Brad Pitt pare sa-si fi revenit dupa scandalul izbucnit in urma anuntului divortului dintre el si Angelina Jolie. indragitul actor si-a facut aparitia, luni seara, la ecranizarea filmului.

VIDEO Noi proteste anti-Trump in mai multe orase din SUA. O persoana a fost impuscata la Portland, in timp ce manifestantii traversau un pod

Autoritatile americane au anuntat ca o persoana a fost impuscata, sambata dimineata, in timp ce protestatarii anti-Trump traversau podul Morrison din Portland Oregon, nord-vestul SUA). Incidentul a dus la evacuarea imediata a zonei, relateaza News. ro. Mii de protestatari au ocupat in a treia noapte consecutiva strazile din mai multe metropole americane, pentru a denunta victoria republicanului Donald Trump in alegerile prezidentiale.

FOTO + VIDEO. Manifestatiile anti-Trump continua, in mai multe orase din SUA. Donald Trump sustine ca participantii sunt protestatari profesionisti, incitati de media

Presedintele ales al Statelor Unite, republicanul Donald Trump, sustine ca manifestatiile care au loc in mai multe orase din tara, ca urmare a alegerilor din 8 noiembrie, au fost provocate de protestatari profesionisti, incitati de media.

Masuri pentru evitarea cozilor la alegerile parlamentare. 31 de sectii de votare in SUA, cu 9 mai multe decat la alegerile prezidentiale din 2014

La propunerea Ambasadei Romaniei la Washington si a consulatelor generale din SUA, pe teritoriul Statelor Unite ale Americii vor fi infiintate, cu ocazia alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016, un numar de 31 de sectii de votare, cu 9 mai multe decat cele organizate cu ocazia alegerilor pentru Presedintele Romaniei din 2014.

Perchezitii la Academia Navala Romana. Mai multe examene ar fi fost promovate cu spaga (VIDEO)

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la Academia Navala Romana intr-un dosar de coruptie, informeaza B1 TV. Acestia cauta documente si probe in mai multe birouri, avand informatii c.

FOTO + VIDEO. Victoria republicanului Donald Trump, intampinata cu un val de proteste, in mai multe state americane

Victoria republicanului Donald Trump la alegerile prezidentiale din Statele Unite a starnit un val de nemultumiri. Astfel, sute de sustinatori furiosi ai candidatei democrate Hillary Clinton protesteaza pe strazi, in mai multe state, informeaza presa internationala.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,266 seconds )