Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Noi proteste anti-Trump in mai multe orase din SUA. O persoana a fost impuscata la Portland, in timp ce manifestantii traversau un pod

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Noi proteste anti-Trump in mai multe orase din SUA. O persoana a fost impuscata la Portland, in timp ce manifestantii traversau un pod

Autoritatile americane au anuntat ca o persoana a fost impuscata, sambata dimineata, in timp ce protestatarii anti-Trump traversau podul Morrison din Portland Oregon, nord-vestul SUA). Incidentul a dus la evacuarea imediata a zonei, relateaza News. ro. Mii de protestatari au ocupat in a treia noapte consecutiva strazile din mai multe metropole americane, pentru a denunta victoria republicanului Donald Trump in alegerile prezidentiale. continuă pe Hotnews

FOTO + VIDEO. Manifestatiile anti-Trump continua, in mai multe orase din SUA. Donald Trump sustine ca participantii sunt protestatari profesionisti, incitati de media

Presedintele ales al Statelor Unite, republicanul Donald Trump, sustine ca manifestatiile care au loc in mai multe orase din tara, ca urmare a alegerilor din 8 noiembrie, au fost provocate de protestatari profesionisti, incitati de media.

Incidente in a treia noapte de proteste anti-Trump

Mii de americani au iesit din nou in strada, dupa mai multe zile de proteste, care au inceput imediat dupa anuntarea rezultatului acestui tur de scrutin. Protestatarii sunt nemultumiti de alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al SUA.

REZULTATE ALEGERI SUA 2016. Succesele lui Trump in mai multe state-cheie provoaca nervozitatea democratilor

Victoriile candidatului republican la Casa Alba, Donald Trump, in scrutinele din mai multe state-cheie, provoaca nervozitate in randurile contracandidatei sale, democrata Hillary Clinton, transmite miercuri EFE, preluata de Agerpres.

FOTO + VIDEO. Victoria republicanului Donald Trump, intampinata cu un val de proteste, in mai multe state americane

Victoria republicanului Donald Trump la alegerile prezidentiale din Statele Unite a starnit un val de nemultumiri. Astfel, sute de sustinatori furiosi ai candidatei democrate Hillary Clinton protesteaza pe strazi, in mai multe state, informeaza presa internationala.

El nu e presedintele nostru! Mii de oameni au protestat in mai multe state americane dupa ce Donald Trump a castiga alegerile (VIDEO)

Mii de oameni au invadat strazile celor mai importante orase americane dupa ce Donald Trump a fost ales presedinte, informeaza B1 TV. Studentii mai multor universitati au iesit din campusuri si au pornit.

El nu e presedintele nostru! Mii de oameni au protestat in mai multe state americane dupa ce Donald Trump a castigat alegerile (VIDEO)

Mii de oameni au invadat strazile celor mai importante orase americane dupa ce Donald Trump a fost ales presedinte, informeaza B1 TV. Studentii mai multor universitati au iesit din campusuri si au pornit.

Protestele anti-Trump au continuat in SUA. Trump: Sunt protestatari de profesie. Manifestatiile sunt nedrepte (VIDEO)

Continua protestele in Statele Unite ale Americii dupa alegerea presedintelui Trump. Americani din mai multe state, in special tineri, au iesit in strada pentru a-si striga nemultumirea fata de.

Presedintele Barack Obama lanseaza un apel de unitate pentru protestatarii anti-Trump

Presedintele Barack Obama a lansat joi seara un mesaj de unitate catre protestatarii anti-Trump, precizand ca atat democratii cat si republicanii sunt cetateni americani si patrioti. De asemenea, liderul american a declarat ca este totusi dreptul cetatenilor de a protesta intr-o maniera non-violenta fata de victoria in alegerile prezidentiale a lui Donald Trump.

Perchezitii la Academia Navala Romana. Mai multe examene ar fi fost promovate cu spaga (VIDEO)

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la Academia Navala Romana intr-un dosar de coruptie, informeaza B1 TV. Acestia cauta documente si probe in mai multe birouri, avand informatii c.

Brad Pitt ameninta ca va face publice mai multe inregistrari compromitatoare cu Angelina Jolie (VIDEO)

Brad Pitt ameninta ca va face publice mai multe imagini compromitatoare cu Angelina Jolie! Fotografii pe care, de altfel, nu se va feri sa le arate unui judecator daca aceasta nu accepta custodia comuna asupra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )