Libnet.ro
UNICEF

19:00

BUGET 2017: Guvernul mareste bugetul Ministerului Apararii la 2% din PIB, dar taie bugetul SRI cu 9,4%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BUGET 2017: Guvernul mareste bugetul Ministerului Apararii la 2% din PIB, dar taie bugetul SRI cu 9,4%

Al doilea proiect de buget pentru 2017 al Guvernului condus de Sorin Grindeanu a majorat puternic, fata de prima varianta, fondurile alocate Ministerului Apararii, de la 11 miliarde lei la 16,3 miliarde lei, echivalent cu 2% din produsul intern brut. continuă pe Wall-Street Ro

Buget 2017 Guvernul mareste bugetul Apararii la 2% din PIB, dar taie bugetul SRI cu 9,4%. Bani mai putini pentru Presedintie si Parlament

Al doilea proiect de buget pentru 2017 al Guvernului condus de Sorin Grindeanu a majorat puternic, fata de prima varianta, fondurile alocate Ministerului Apararii, de la 11 miliarde lei la 16,3 miliarde lei, echivalent cu 2% din produsul intern brut PIB), dar a redus semnificativ fondurile alocate Serviciului Roman de Informatii, principalul serviciu de informatii al Romaniei, informeaza News. ro. Noul proiect de buget pe acest an a fost publicat vineri de Ministerul Finantelor.

Bugetul pentru 2017: Guvernul aloca numai 10% din banii necesari Centurii de sud a Capitalei

Guvernul aloca in acest an doar 10% din suma necesara finalizarii lucrarilor de la Centura Capitalei, potrivit proiectului de buget pentru anul 2017, informeaza zf. ro. Mai mult de jumatate din bani.

Bugetul pentru 2017: Guvernul aloca numai 10% din banii necesari Centurii de sud a Capitalei

Guvernul aloca in acest an doar 10% din suma necesara finalizarii lucrarilor de la Centura Capitalei, potrivit proiectului de buget pentru anul 2017, informeaza zf. ro. Mai mult de jumatate din bani.

Guvernul rescrie bugetul dupa dorinta lui Dragnea

Discutiile cu ministrii despre proiectul de buget pentru 2017 au fost reluate ieri, pentru redistribuirea anumitor sume, dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea si-a manifestat nemultumirea ca alocarile unor ministere nu reflecta programul de guvernare al social-democratilor.

Buget 2017 - Ministerului Culturii primeste 766,1 milioane de lei, cu 51,1% mai mult decat in 2016

Ministerului Culturii si Identitatii Nationale primeste, potrivit noului proiect al bugetului de stat pentru 2017 al Guvernului condus de Sorin Grindeanu, 766,1 milioane de lei, cu 51,1% mai mult decat in 2016.

Klaus Iohannis convoaca o sedinta CSAT pentru avizarea bugetului Serviciilor Secrete

ACTUALIZARE 17:10 Klaus Iohannis convoaca o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru un aviz privind bugetul Serviciilor Secrete --------- Al doilea proiect de buget pentru 2017 al Guvernului condus de Sorin Grindeanu a majorat puternic, fata de prima varianta, fondurile alocate Ministerului Apararii, de la 11 miliarde lei la 16,3 miliarde lei, echivalent cu 2% din produsul intern brut PIB), dar a redus semnificativ fondurile alocate Serviciului Roman de Informatii, principalul serviciu de informatii al Romaniei. Noul proiect de buget pe acest an a fost publicat astazi de Ministerul Finantelor, potrivit News. ro.

Guvernul a scazut bugetul Camerei Deputatilor, dar l-a crescut pe cel al lui Liviu Dragnea

Bugetul Camerei Deputatilor va fi mai mic decat anul trecut, pe fondul reducerii deputatilor, insa fondul pus la dispozitia presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, va creste cu aproape 18%.

ANALIZA Sudul a preluat puterea. Guvernul si PSD, controlate de gruparea baronilor din Teleorman, Olt, Giurgiu si Ialomita. Ardealul si Moldova, excluse de la masa deciziilor

Formarea guvernului si primele numiri de secretari de stat si sefi de institutii centrale arata o tendinta clara in interiorul PSD: partidul e controlat acum de puternicii lideri din sud. Pe langa Liviu Dragnea Teleorman), baronii cu mare influenta sunt Niculae Badalau Giurgiu, un dur al partidului), Paul Stanescu Olt), Marian Neacsu Ialomita) si Adrian Tutuianu Dambovita). Numirile din primele esaloane ale puterii arata ca Dragnea a exclus practic filiale intregi din Moldova si Ardeal de la masa deciziilor Cluj, Iasi, Vrancea, Suceava).

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )