Libnet.ro
UNICEF

01:05

BULGARIA: Cel putin un mort si 15 persoane ranite dupa deraierea unui tren

România Liberă România Liberă,
BULGARIA: Cel putin un mort si 15 persoane ranite dupa deraierea unui tren

Potrivit editiei online a ziarului Standart, locomotiva a sarit de pe sine si apoi patru vagoame au deraiat patru vagoane. Conform informatiilor initiale, unsprezece persoane au fost ranite in urma accidentului. Acestea au fost transportate la spitalul din Stara Zagora. continuă pe România Liberă

Arad: Trei persoane ranite dupa ce un autocar s-a rasturnat

Accidentul a avut loc la iesirea din orasul aradean Lipova spre Deva, pe DN7, unde, potrivit primelor constatari ale politistilor, soferul unui autoturism s-a angajat intr-o depasire fara sa se asigure, in timp ce din sens opus venea un autocar, cele doua vehicule intrand in coliziune frontala.

Bulgaria: O persoana a murit, iar alte 15 au fost ranite dupa ce un tren a deraiat

O persoana a murit, iar alte 15 au fost ranite, sambata, dupa ce un tren de pasageri a deraiat in Bulgaria, a anuntat Ministerul Transporturilor, citat de AFP. Mecanicul trenului care se deplasa de la Sofia la.

Ucraina. Un autobuz plin cu mineri a fost atacat cu mortiere. Peste 15 persoane au fost grav ranite

Peste 15 persoane au fost grav ranite dupa ce un autobuz plin cu mineri a fost atacat cu obuze si mortiere in regiunea Lugansk, din estul Ucrainei. Atacul a rupt efectiv autobuzul in doua bucati. Un autobuz, care.

EXPLOZIE puternica in vestul Turciei. Cel putin o persoana a murit si alte 25 sunt ranite

Cel putin o persoana si-a pierdut viata vineri dimineata si alte 25 au fost ranite, unele foarte grav, in urma unei explozii provocata de o scurgere de gaz din vestul Turciei, in orasul Denizli. Presa locala.

Accident pe DN 2: Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitara

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite, joi dupa-amiaza, in urma unui accident rutier produs pe DN 2, la intrarea in localitatea suceveana Negostina, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu o.

Incident armat in Texas: Cel putin sase persoane au murit

Un barbat a impuscat cel putin sase persoane, majoritatea copii, in urma unei dispute familiale, miercuri, in Texas sudul Statelor Unite), au anuntat surse din cadrul politiei.

Cel putin sase morti, intre care copii, in Texas, in urma unui incident armat

Un barbat a impuscat cel putin sase persoane, majoritatea copii, in urma unei dispute familiale, miercuri, in Texas sudul Statelor Unite), au anuntat surse din cadrul politiei, relateaza AFP.

Arad: Trei persoane au fost ranite dupa ce un autocar s-a rasturnat in urma ciocnirii cu un autoturism

Trei persoane au fost ranite, sambata dupa-amiaza, dupa ce un autocar cu 67 de pasageri s-a rasturnat pe marginea DN 7, in judetul Arad, in urma ciocnirii frontale cu un autoturism, transmite.

Trei cladiri s-au prabusit in Casablanca: Cel putin patru persoane au murit, iar alte zeci de persoane sunt date disparute

Trei imobile s-au prabusit, vineri seara, inCasablanca, cauzand moartea a patru persoane si disparitia altor zeci de persoane, scrie AFP. Autoritatile au recuperat deja patru cadavre de sub cladirile.

Cel putin 13 morti si 21 de raniti intr-un dublu atentat produs la Kirkuk

Treisprezece persoane au fost ucise vineri intr-un dublu atentat produs in orasul disputat Kirkuk, aflat sub controlul fortelor kurde, a anuntat Sabah Mohammad Amin, un responsabil medical din Kirkuk, relateaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )