Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bursele de pe Wall Street si din Toronto au inchis in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursele de pe Wall Street si din Toronto au inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, si din Toronto, Canada, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere. continuă pe Ziarul Bursa

Bursele de pe Wall Street si din Toronto au inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, si din Toronto, Canada, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere.

JP Morgan, cea mai mare banca din SUA, profit in scadere cu 6,6% in T4

JP Morgan, cea mai mare banca americana, a inregistrat un profit in scadere cu 6,6% in trimestrul al patrulea, la 4,93 miliarde de dolari, din cauza costurilor litigiilor si reducerii veniturilor, rezultatele, sub asteptarile analistilor, provocand un.

Un consilier al lui Obama paraseste Casa Alba pentru a lucra cu Hillary Clinton

Un consilier al presedintelui Obama, John Podesta, va pleca de la Casa Alba in februarie, pentru a lucra cu echipa lui Hillary Clinton, o posibila candidata la alegerile prezidentiale din 2016, scria marti Wall Street Journal, citand trei surse,.

Bursa de la Bucuresti a deschis in scadere, dupa ce actiunile OMV Petrom au inregistrat o corectie

Bursa de la Bucuresti a deschis sedinta de miercuri in scadere, dar pe un rulaj foarte redus in prima ora de operatiuni, dupa corectia actiunilor OMV Petrom SNP), dupa cresterea semnificativa din ultimele tranzactii de marti.

Francois Hollande, despre razboiul din Siria: Comunitatea internationala trebuia sa fi intervenit militar din 2013

Comunitatea internationala trebuia sa fi intervenit militar in Siria din vara anului 2013, asa cum propunea Franta, a precizat presedintele Francois Hollande, citat de AFP, in contextul in care in Paris a avut loc saptamana trecuta un atentat.

Mesajul oamenilor de afaceri catre Ponta: Vrem sa iesim din paradigma ca suntem suspecti de serviciu

Oamenii de afaceri reuniti in Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei i-au transmis premierului Ponta, intr-o discutie la Guvern, ca vor sa iasa din paradigma in care in care cei din business sunt suspectii de serviciu.

O macara din Marea Neagra participa la ridicarea celui mai mare pod rutier suspendat din lume

Compania Grup Servicii Petroliere GSP) a incheiat pe 9 ianuarie operatiunea de ridicare a celui de-al doilea tablier de 4,5 metri si 450 de tone al podului Yavuz Sultan Selim, cel mai mare pod rutier suspendat din lume.

Aproape jumatate din populatia Romaniei, pe Facebook: numarul de conturi romanesti a atins 7,6 milioane

Numarul de conturi romanesti din reteaua Facebook a atins 7,6 milioane, in crestere cu 8,6% fata de aceeasi luna a anului trecut, din care 1,48 milioane apartin utilizatorilor din Bucuresti, potrivit Facebrands. ro, serviciul de monitorizare a paginilor.

Inflatia in Romania, sub asteptarile pietei. Bucurestiul evita deflatia din Europa de Est

Inflatia se va situa mult sub asteptarile pietei in Romania, la 0,8%, rata pe care se miza fiind de 2,5%. Dintre tarile din Europa Centrala si de Sud-Est, doar Romania si Cehia vor evita deflatia cauzata de scaderea pretului petrolului, estimeaza.

Al-Qaida a revendicat atacul de la Charlie Hebdo: cine a comandat masacrul din Paris

Al-Qaida in Yemen a revendicat atentatul care a avut loc saptamana trecuta la sediul redactiei Charlie Hebdo din Paris. Intr-o inregistrare video postata miercuri pe Internet, organizatia a precizat ca atacul a fost comis la ordinul liderului Al-Qaida,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2633 seconds )