Libnet.ro
UNICEF

20:00

Buzau: Doua persoane disparute, dupa ce barca in care se aflau impreuna cu alte trei s-a rasturnat

B1 B1,
Buzau: Doua persoane disparute, dupa ce barca in care se aflau impreuna cu alte trei s-a rasturnat

Doua persoane sunt date disparute, sambata dupa-amiaza, dupa ce barca in care se aflau, impreuna cu alte trei persoane, pe raul Buzau s-a rasturnat. Ambarcatiunea s-a resturnat in dreptul localitatii. continuă pe B1

Doua persoane disparute pe raul Buzau, dupa ce barca in care se aflau impreuna cu alte trei s-a rasturnat

Doi pescari sunt dati disparuti pe raul Buzau dupa ce barca in care se aflau s-a rasturnat. Alti 3 barbati care erau si ei in barca au reusit sa se salveze. La fata locului au fost trimise mai multe.

Buzau: Doua persoane, date disparute, dupa ce s-au rasturnat cu barca

Doua persoane sunt date disparute, sambata dupa-amiaza, dupa ce o barca in care se aflau cinci persoane s-a rasturnat, pe raul Buzau, relateaza Mediafax.

Arad: Doua persoane, ranite, dupa ce microbuzul lor a fost acrosat de un TIR

Doua persoane au fost ranite, joi dupa-amiaza, dupa ce microbuzul in care se aflau si care se intorcea din Anglia a fost acrosat, pe DN 7, in judetul Arad, de remorca unui TIR, fiind proiectat pe camp, iar soferul autotrenului a fugit de la locul accidentului, relateaza Mediafax.

MAE: Zece romani, accidentati vineri in Italia, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat

Un microbuz s-a rasturnat, vineri dupa-amiaza, pe autostrada A4 din Italia, fiind raniti zece cetateni romani, a informat sambata MAE, la solicitarea Mediafax, precizand ca niciunul dintre raniti nu se afla in stare grava.

Doua persoane au fost impuscate mortal, dintre care si un copil, in urma unui atac armat petrecut in estul Belgiei

Doua persoane, dintre care un baiat in varsta de zece ani, au fost impuscati mortal, iar o femeie a fost grav ranita, in noaptea de vineri spre sambata, in apropiere de Liege, in estul.

Un feribot cu 450 pasageri la bord a naufragiat in largul Coreei de Sud: Cel putin doua persoane au murit

Un feribot cu 450 de persoane la bord a esuat, miercuri, in largul Coreei de Sud. Potrivit autoritatilor, cel putin doua persoane si-a pierdut viata, relateaza New York Daily News. Nava se scufunda, a.

Halep in fata celui mai greu examen din cariera. Va sustine doua meciuri unul dupa altul

Regulamentul FedCup nu lasa loc de interpretare si Simona Halep se vede nevoita sa joace doua meciuri unul dupa altul in ziua de duminica.

UPDATE. Un feribot cu 450 de pasageri a naufragiat in largul Coreei de Sud. Doua persoane au murit

Nave ale Pazei de Coasta a Coreei de Sud au fost trimise, miercuri, pentru a salva aproximativ 450 de pasageri aflati la bordul unui feribot care a naufragiat in largul coastelor din sudul tarii, au anuntat autoritatile, relateaza AFP, citata de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )