Libnet.ro
UNICEF

22:00

Halep in fata celui mai greu examen din cariera. Va sustine doua meciuri unul dupa altul

Online Sport Online Sport,
Halep in fata celui mai greu examen din cariera. Va sustine doua meciuri unul dupa altul

Regulamentul FedCup nu lasa loc de interpretare si Simona Halep se vede nevoita sa joace doua meciuri unul dupa altul in ziua de duminica. continuă pe Online Sport

Faze Tari: Protagonista celui mai spumos viol din Romania rupe tacerea. Nu m-a violat cum trebuie! Am dureri mari si sunt buna de plata; Va vine sa credeti? El are 39 de neveste si 127 de copii; Ea este cea mai infricosatoare mireasa din lume

Cum reactioneaza copiii din ziua de azi cand vad un walkman!Deloc surprinzator este faptul ca in ziua de azi, copiii nu stiu ce este acela un walkman. A cersit bani pe internet ca sa-si puna silicoane. Cum arata femeia inainte de operatie. O britanica de 23 de ani intrase in depresie pentru ca nu avea.

Estelle, mai PORNO ca niciodata! Artista lanseaza cel mai DEOCHEAT videoclip din cariera, pentru piesa Make Her Say (Beat It Up)!

Atitudinea timida si cumintica din videoclipul hitului American Boy este ISTORIE! In varsta de 34 de ani, cantareata britanica Estelle.

O mie de ani de singuratate si tristete pentru moartea celui mai maret columbian din toate timpurile. Reactii dupa MOARTEA lui Gabriel Garcia Marquez

Trecerea in nefiinta a lui Gabriel Garcia Marquez a starnit un val de reactii in intreaga lume. De la sefi de stat pana la artisti si scriitori, toti au plans disparitia columbianului. Moartea colosului.

80 de ani pentru o finala. Astra, in fata celei mai mari performante din istorie

Astra s-a infiintat in 1934, dar calificarea in ultimul act al Cupei Romaniei este cea mai importanta performanta pentru echipa mutata de la Ploiesti la Giurgiu.

Ion Tiriac: Cel mai greu meci s-a castigat. Mai scoatem si noi capul in lume

Fostul mare tenismen Ion Tiriac considera ca cel mai greu meci al intalnirii cu Serbia a fost castigat de Sorana Cirstea, care a invins-o sambata dupa pranz pe Ana Ivanovic pe terenul central de la Arenele BNR.

In Arabia Saudita incepe constructia celui mai inalt zgarie-nori din lume. Kingdom Tower va avea un kilometru inaltime

In orasul Jeddah din Arabia Saudita vor incepe in 27 aprilie lucrarile de constructie la cea mai inalta cladire din lume, Kingdom Tower care va avea 200 de etaje si va depasi 1. 000 metri inaltime. Costurile estimate ale constructiei sunt de 1,2 miliarde dolari, insa cu siguranta vor fi mai mari, iar termenul de finalizare este 2019, scrie CNN.

Scheletul celui mai vechi stramos al erbivorelor, descoperit de paleontologi

Paleontologii au descoperit scheletul celui mai vechi stramos al erbivorelor, ce traia in urma cu 300 de milioane ani si ce aduce noi lamuriri despre aparitia acestui mod de alimentatie in randul animalelor, cu un rol determinant in evolutia ecosistemului terestru din zilele noastre.

Cei mai saraci oameni din lume traiesc in aceste 5 tari

Doua treimi dintre cei mai saraci oameni din lume traiesc in doar cinci tari, potrivit unui studiu al Bancii Mondiale . Desi saracia se afla in declin la nivel global, cei care sunt subzista cu mai putin de 1,25 dolari pe zi, sunt concentrati in.

Lira sterlina atinge cel mai ridicat curs din ultimii patru ani

Moneda britanica, lira sterlina, a consemnat ieri, pe pietele externe, cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani, raportat la dolar, dupa ce presedintele Federal Reserve Fed) din SUA, Janet Yellen, a semnalat ca banca centrala americana va mentine politica monetara acomodativa care a depreciat banconta verde.

Cele mai cautate biserici din Bucuresti

De Pasti, chiar si cei mai liber-cugetatori din fire iau, pentru scurt timp, calea bisericii. De inviere se vede de ce 90% din locuitorii Romaniei se declara la recensamant crestini. in toata tara bisericile gem de lume. Bucurestiul nu face exceptie. Numai ca aici, mai mult poate ca in alte locuri, avem niste lacasuri de cult mai asaltate decat altele.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )