Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ion Tiriac: Cel mai greu meci s-a castigat. Mai scoatem si noi capul in lume

Online Sport Online Sport,
Ion Tiriac: Cel mai greu meci s-a castigat. Mai scoatem si noi capul in lume

Fostul mare tenismen Ion Tiriac considera ca cel mai greu meci al intalnirii cu Serbia a fost castigat de Sorana Cirstea, care a invins-o sambata dupa pranz pe Ana Ivanovic pe terenul central de la Arenele BNR. continuă pe Online Sport

Sarboaicele se tem de Romania: Cel mai greu adversar posibil

Echipa de FedCup a Serbiei s-a deplasat la Bucuresti cu gandul ramanerii in elita tenisului feminin, insa jucatoarele din tara vecina sunt constiente de dificultatea intalnirii cu Romania.

Sarboaicele se tem de Romania: Cel mai greu adversar posibil

Echipa de FedCup a Serbiei s-a deplasat la Bucuresti cu gandul ramanerii in elita tenisului feminin, insa jucatoarele din tara vecina sunt constiente de dificultatea intalnirii cu Romania.

Cel mai interesant proiect al Google isi ia zborul. Ce planuri au gigantul online si NASA pentru Project Tango

Google are cateva proiecte interesante pe care le deruleaza in prezent, dar de departe cel mai fascinant este Tango prin care vrea sa invete telefoanele sa se ghideze precum oamenii. Si anul acesta, proiectul Tango va fi trimis in spatiu. Iata ce vor face acolo.

Victor Ponta: Cel mai important este modul in care sprijinim Moldova, sa nu fie prinsa in conflicte

Premierul Victor Ponta a comentat joi pe marginea unei eventuale unificari a Transnistriei cu Rusia, aratand ca pentru Romania cel mai important e modul in care sprijina Moldova, sa nu fie prinsa in.

Traian Basescu: Cel mai bun si experimentat candidat la prezidentiale ar fi Emil Boc

Presedintele Traian Basescu a vorbit miercuri, intr-un interviu televizat, despre posibilii candidati la alegerile prezidentiale din acest an, aratand ca Emil Boc ar fi cel mai bun candidat din partea dreptei.

In vizita la cel mai mare proiect rezidential din sectorul 5: ce planuri sunt la Confort Urban Rahova

Sectorul 5 a fost in perioada de boom cel mai ocolit sector din Capitala la capitolul mari investitii imobiliare, inclusiv pe segmentul rezidential. In ciuda auspiciilor negative si a reticentei fata de zona, in Rahova a fost demarat in 2012 cel mai.

Cel mai iubit preot al vasluienilor. Parintele Burduja, un sfant al inchisorilor comuniste

Constantin Burduja va ramane pentru vasluieni unul dintre cei mai iubiti preoti, care a slujit cu aceeasi dragoste fata de oameni pana la venerabila varsta de 102 ani. A supravietuit foametei, razboiului, inchisorilor comuniste si de aceea a fost botezat de ceilalti preoti patriarh al Vasluiului. A trecut in nefiinta anul acesta, pe 25 ianuarie, fiind nu doar cel mai indragit preot vasluian, ci si cel cel mai longeviv.

Romania, tara europeana cu cel mai mare numar de decese provocate in accidentele de masina: Ce compensatii primesc asiguratii

Romania este fruntasa intr-un top european, insa nu intr-un sens fericit: Tara noastra are cel mai mare numar de decese provocate de accidentele rutiere, fiind urmata de Letonia, Polonia si Lituania. in.

Lira sterlina atinge cel mai ridicat curs din ultimii patru ani

Moneda britanica, lira sterlina, a consemnat ieri, pe pietele externe, cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani, raportat la dolar, dupa ce presedintele Federal Reserve Fed) din SUA, Janet Yellen, a semnalat ca banca centrala americana va mentine politica monetara acomodativa care a depreciat banconta verde.

Hidroelectrica a fost anul trecut cel mai mare producator de electricitate

Hidroelectrica a fost anul trecut cel mai mare producator de energie electrica la nivel national, cu o cota de piata de 28,2%, devansand Complexul Energetic Oltenia, care fusese lider pe aceasta piata in anul precedent, arata datele publicate de Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2272 seconds )