Libnet.ro
UNICEF

21:30

C.T. Popescu, despre situatia din PNL: Este cea mai bezmetica conducere a partidului

Antena3 Antena3,
C.T. Popescu, despre situatia din PNL: Este cea mai bezmetica conducere a partidului

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat deciziile PNL din ultima vreme si schimbarile repetate de candidati pentru Primaria Capitalei, care au culminat cu retragerea lui Marian Munteanu, spunand ca este. continuă pe Antena3

Discutie Merkel -Putin, despre situatia din Ucraina

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, si cancelarul federal al Germaniei, Angela Merkel, au discutat, miercuri, la telefon pe marginea situatiei din Ucraina, subliniind ca partile implicate in conflict trebuie sa respecte intru totul acordurile de pace de la Minsk, a anuntat biroul de presa al Kremlinului, potrivit agentiei de presa RIA Novosti, citata de Agerpres.

Discutie Putin-Obama despre situatia din Siria. Ce propune liderul de la Kremlin

Presedintii rus si american, Vladimir Putin si Barack Obama, au avut luni o discutie telefonica in cursul careia au convenit asupra consolidarii incetarii focului in Siria, unde luptele s-au intensificat in ultimele zile, mai ales in jurul orasului Alep, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

CTP, despre cele trei perle de prostie din PNL: Predoiu e in situatia unui sot a carui nevasta se culca cu 3 amanti si apoi vine inapoi si ii spune: tot la tine m-am intors, fii fericit

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre ultimele schimbari din PNL, afirmand ca este cea mai bezmetica conducere a partiului, potrivit digi24. ro. Explicatiile vin in urma declaratiilor lui.

Radu Banciu, despre scrisoarea lui Tariceanu catre fostii colegi din PNL: Asta e grija lui intr-o presupusa campanie electorala, sa ii planga pe liberali (VIDEO)

In emisiunea de duminica seara, Radu Banciu a vorbit despre scrisoarea deschisa a lui Calin Popescu Tariceanu catre fostii colegi din Partidul National Liberal, prin intermediul careia deplange.

Ciprian Ciucu, despre Primaria Capitalei: PNL ar trebui sa ma sustina pe mine si sa avem alegeri primare intre mine si Nicusor Dan

Ciprian Ciucu, candidatul sustinut de M10 pentru Primaria Capitalei, crede ca Gabriela Firea poate fi invinsa la alegerile locale numai daca partidele de dreapta vor sustine un candidat unic. De aceea, Ciprian Ciucu le cere celor de la PNL ca, intr-o prima faza, sa renunte la Marian Munteanu, un candidat care reprezinta orice dar nu liberalismul. Pasul doi: sa existe o competitie intre el si Nicusor Dan, iar publicul sa decida.

Adevarul despre ketchupul din magazinele romanesti

Asociatia Pro Consumatori APC) a verificat calitatea ketchup-ului care se gaseste in majoritatea magazinelor din Romania, iar rezultatele sunt ingrijoratoare. Din cele 17 tipuri de ketchup, doar 12.

AOAR: Legislatia fiscala din Romania este de opt ori mai stufoasa decat recomanda UE. Omoara startup-urile si firmele mici

Legislatia fiscala din Romania are peste 1. 600 de pagini, mult prea stufoasa in comparatie cu alte tari din Uniunea Europeana, care recomanda sa nu treaca de 200 de pagini. Una dintre consecintele majore ale legislatiei sufocante este ca loveste in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )