Libnet.ro
UNICEF

23:00

CTP, despre cele trei perle de prostie din PNL: Predoiu e in situatia unui sot a carui nevasta se culca cu 3 amanti si apoi vine inapoi si ii spune: tot la tine m-am intors, fii fericit

B1 B1,
CTP, despre cele trei perle de prostie din PNL: Predoiu e in situatia unui sot a carui nevasta se culca cu 3 amanti si apoi vine inapoi si ii spune: tot la tine m-am intors, fii fericit

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre ultimele schimbari din PNL, afirmand ca este cea mai bezmetica conducere a partiului, potrivit digi24. ro. Explicatiile vin in urma declaratiilor lui. continuă pe B1

C.T. Popescu, despre situatia din PNL: Este cea mai bezmetica conducere a partidului

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat deciziile PNL din ultima vreme si schimbarile repetate de candidati pentru Primaria Capitalei, care au culminat cu retragerea lui Marian Munteanu, spunand ca este.

Radu Banciu, despre scrisoarea lui Tariceanu catre fostii colegi din PNL: Asta e grija lui intr-o presupusa campanie electorala, sa ii planga pe liberali (VIDEO)

In emisiunea de duminica seara, Radu Banciu a vorbit despre scrisoarea deschisa a lui Calin Popescu Tariceanu catre fostii colegi din Partidul National Liberal, prin intermediul careia deplange.

Cum poti sa fii un manager de succes: cele trei secrete pe care trebuie sa le afli

Managerii noi sunt de cele mai multe ori alesi din randul angajatilor cu potential, care insa in momentul cand ajung in fruntea unor echipe mai mult de jumatate esueaza. Unul dintre principalele motive fiind lipsa investitiilor in formarea lor.

Morgan Stanley a facut cele mai mari disponibilizari din ultimii trei ani

Morgan Stanley, una dintre cele mai importante institutii financiare din SUA, incepe sa simta presiunea masurilor de reducere de costuri, informeaza Bloomberg.

Cat de benefica este pentru comunitate candidatura unui preot. Cele trei conditii care trebuie indeplinite, in opinia unui om al Bisericii

Pana la ora actuala, niciun cleric din Constanta nu si-a manifestat dorinta de a candida la alegerile locale. De-a lungul timpului, Constanta a avut preoti implicati activ in viata politica, cu functii administrative. Lucru ce poate fi benefic, in opinia unui slujitor al Bisericii.

Fotografii de colectie: Cele mai simpatice momente din viata Reginei Elisabeta a-II-a cu ocazia implinirii venerabilei varste de 90 de ani (VIDEO+FOTO)

Regina Elisabeta a-II-a va implini pe 21 aprilie venerabila varsta de 90 de ani. Regina Elisabeta a-II-a, cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, a fost propulsata pe tron in.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )