Libnet.ro
UNICEF

21:30

CALCULE Simona Halep poate cadea pe 4 in Beijing

Online Sport Online Sport,
CALCULE Simona Halep poate cadea pe 4 in Beijing

Simona Halep joaca in aceasta saptamana in cadrul turneului din Beijing, acolo unde Maria Sharapova si Petra Kvitova ii ataca locul al doilea. continuă pe Online Sport

Simona Halep si Serena Williams- aniversari la Beijing

Simona Halep si Serena Williams isi sarbatoresc zilele de nastere la Beijing, unde se afla pentru a participa la competitia Premier Mandatory, a treia dupa Grand Slam-uri si Turneul Campioanelor.

Simona Halep si Monica Niculescu joaca duminica in primul tur la Beijing

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua in primul tur la China Open, duminica, la o zi dupa ce a implinit 23 de ani, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform caruia in programul de maine figureaza si Monica Niculescu.

Simona Halep si Monica Niculescu debuteaza in primul tur al turneului de tenis de la Beijing

Simona Halep joaca duminica dupa-amiaza in primul tur al turneului de tenis de la Beijing, impotriva sportivei din Cehia, Barbora Strycova. Cele doua sportive au mai jucat un singur meci pana acum in circuitul.

Simona Halep o va intalni pe Zahlalova Strycova, in primul tur de la Beijing

Simona Halep a aflat numele adversarei din primul tur al turneului de la Beijing, ultimul din acest sezon,inaintea Turneului Campioanelor. Halep o va intalni, in runda inaugurala, pe Zahlalova Strycova, din Cehia.

Simona Halep si Raluca Olaru, in optimile de finala la Beijing

Jucatoarele Simona Halep si Raluca Olaru s-au calificat in optimile de finala ale turneului de la Beijing, dupa ce au invins cuplul Oksana Kalasnikova/Klara Koukalova Georgia/Cehia), informeaza Mediafax. Pentru.

Beijing: Simona Halep si Raluca Olaru avanseaza la dublu

Simona Halep si Raluca Olaru au inceput luni dimineata turneul de dublu la Open-ul Chinei din Beijing. Ele s-au calificat in turul 2 dupa o victorie in doua seturi.

Beijing: Simona Halep si Raluca Olaru avanseaza la dublu

Simona Halep si Raluca Olaru au inceput luni dimineata turneul de dublu la Open-ul Chinei din Beijing. Ele s-au calificat in turul 2 dupa o victorie in doua seturi.

WTA Beijing: Dublul Simona Halep/ Raluca Olaru, in optimile competitiei

Perechea Simona Halep/ Raluca Olaru a reusit sa se califice in turul doi al turneului de la Beijing, dupa ce a trecut de dublul Oksana Kalasnikova Georgia)/ Klara Koukalova Cehia).

LIVE Beijing: Simona Halep si Raluca Olaru la dublu

Simona Halep si Raluca Olaru incep astazi turneul de dublu la Open-ul Chinei din Beijing. Amanunte in timp real, aici.

WTA Beijing: Simona Halep s-a calificat in turul 2

Jucatoarea de tenis Simona Halep favorita numarul doi) s-a calificat duminica in turul 2 la China Opena, dupa ce a invins-o pe sportiva ceha Barbora Zahlavova Strycova, locul 32 WTA, cu scorul 6-1, 6-4. Halep va juca in turul secund cu chinezoiaca Lin Zhu, locul 168 WTA.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )