Libnet.ro
UNICEF

13:00

Beijing: Simona Halep si Raluca Olaru avanseaza la dublu

Online Sport Online Sport,
Beijing: Simona Halep si Raluca Olaru avanseaza la dublu

Simona Halep si Raluca Olaru au inceput luni dimineata turneul de dublu la Open-ul Chinei din Beijing. Ele s-au calificat in turul 2 dupa o victorie in doua seturi. continuă pe Online Sport

Beijing: Simona Halep si Raluca Olaru avanseaza la dublu

Simona Halep si Raluca Olaru au inceput luni dimineata turneul de dublu la Open-ul Chinei din Beijing. Ele s-au calificat in turul 2 dupa o victorie in doua seturi.

WTA Beijing: Dublul Simona Halep/ Raluca Olaru, in optimile competitiei

Perechea Simona Halep/ Raluca Olaru a reusit sa se califice in turul doi al turneului de la Beijing, dupa ce a trecut de dublul Oksana Kalasnikova Georgia)/ Klara Koukalova Cehia).

Perechea Simona Halep/Raluca Olaru s-a calificat in turul doi al probei de dublu la China Open

Perechea Simona Halep/Raluca Olaru, beneficiara unui wild-card, s-a calificat, luni, in turul doi al probei de dublu la China Open, competitie de categorie Premier Mandatory, relateaza Mediafax. Halep si Olaru s-au.

LIVE Beijing: Simona Halep si Raluca Olaru la dublu

Simona Halep si Raluca Olaru incep astazi turneul de dublu la Open-ul Chinei din Beijing. Amanunte in timp real, aici.

WTA Beijing: Simona Halep o va intalni in primul tur pe Barbora Zahlavova Strycova

Simona Halep favorita numarul doi) va debuta la turneul WTA de la Beijing competitie care va incepe saptamana viitoare) impotriva jucatoarei Barbora Zahlavova Strycova, locul 32 WTA.

WTA Beijing: Simona Halep s-a calificat in turul 2

Jucatoarea de tenis Simona Halep favorita numarul doi) s-a calificat duminica in turul 2 la China Opena, dupa ce a invins-o pe sportiva ceha Barbora Zahlavova Strycova, locul 32 WTA, cu scorul 6-1, 6-4. Halep va juca in turul secund cu chinezoiaca Lin Zhu, locul 168 WTA.

Simona Halep si Raluca Olaru, in optimile de finala la Beijing

Jucatoarele Simona Halep si Raluca Olaru s-au calificat in optimile de finala ale turneului de la Beijing, dupa ce au invins cuplul Oksana Kalasnikova/Klara Koukalova Georgia/Cehia), informeaza Mediafax. Pentru.

Halep va juca si la dublu. Face echipa cu Raluca Olaru, in turneul de la Beijing

Simona Halep este cotata ca a doua favorita in turneul de la Beijing, care va incepe saptamana viitoare, si unde, surpriza, va juca si la dublu.

Halep va juca si la dublu. Face echipa cu Raluca Olaru, in turneul de la Beijing. La simplu, are un adversar dificil

Simona Halep este cotata ca a doua favorita in turneul de la Beijing, care va incepe saptamana viitoare, si unde, surpriza, va juca si la dublu.

La multi ani, Simona Halep!

Simona Halep implineste azi 23 de ani. Ziua de nastere o va sarbatori la Beijing, unde se afla pentru a participa la a treia competitie dupa Grand Slam-uri si Turneul Campioanelor. Simona a inceput.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )