Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Beijing: Simona Halep s-a calificat in turul 2

Hotnews Hotnews,
 WTA Beijing: Simona Halep s-a calificat in turul 2

Jucatoarea de tenis Simona Halep favorita numarul doi) s-a calificat duminica in turul 2 la China Opena, dupa ce a invins-o pe sportiva ceha Barbora Zahlavova Strycova, locul 32 WTA, cu scorul 6-1, 6-4. Halep va juca in turul secund cu chinezoiaca Lin Zhu, locul 168 WTA. continuă pe Hotnews

WTA Beijing: Simona Halep o va intalni in primul tur pe Barbora Zahlavova Strycova

Simona Halep favorita numarul doi) va debuta la turneul WTA de la Beijing competitie care va incepe saptamana viitoare) impotriva jucatoarei Barbora Zahlavova Strycova, locul 32 WTA.

Simona Halep S-A CALIFICAT in turul 2 la China Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a invins-o pe sportiva ceha Barbora Zahlavova Strycova, locul 32 WTA, si s-a calificat, duminica, in turul doi la China Open, competitie de categorie Premier.

Petra Kvitova a castigat turneul de la Wuhan, in care Simona Halep a fost eliminata inca din turul doi

Competitia desfasurata in China a ajuns la final, trofeul fiind adjudecat de cehoaica Petra Kvitova 3 WTA), care a invins-o pe canadianca Eugenie Bouchard 9 WTA).

Simona Halep a trecut de Barbora Zahlavova Strycova si s-a calificat in turul doi la China Open

Romanca Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat, duminica, in turul doi la China Open. Halep s-a impus in fata sportivei cehe Barbora Zahlavova Strycova, locul 32 WTA, cu scorul de 6-1, 6-4. in turul doi, Halep .

Simona Halep revine! Romanca a castigat primul meci de la Beijing. Cu cine va juca in cel de-al doilea tur

Simona Halep 2 WTA) s-a impus in primul tur al turneului de la Beijing China), duminica, dupa ce a invins-o pe cehoaicaBarbora Zahlavova-Strycova 32 WTA), in doua seturi, la finalul unei partide de o ora si 29 de minute.

Simona Halep o va intalni pe Barbora Zahlavova Strycova la Beijing Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe sportiva ceha Barbora Zahlavova Strycova, locul 32 WTA, in primul tur al Beijing Open, competitie de categorie Premier.

Simona Halep o va intalni pe Barbora Zahlavova Strycova la Beijing Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe sportiva ceha Barbora Zahlavova Strycova, locul 32 WTA, in primul tur al Beijing Open. Competitia de categorie Premier Man.

Simona Halep si Monica Niculescu joaca duminica in primul tur la Beijing

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua in primul tur la China Open, duminica, la o zi dupa ce a implinit 23 de ani, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform caruia in programul de maine figureaza si Monica Niculescu.

Simona Halep o va intalni pe Zahlalova Strycova, in primul tur de la Beijing

Simona Halep a aflat numele adversarei din primul tur al turneului de la Beijing, ultimul din acest sezon,inaintea Turneului Campioanelor. Halep o va intalni, in runda inaugurala, pe Zahlalova Strycova, din Cehia.

Simona Halep si Monica Niculescu debuteaza in primul tur al turneului de tenis de la Beijing

Simona Halep joaca duminica dupa-amiaza in primul tur al turneului de tenis de la Beijing, impotriva sportivei din Cehia, Barbora Strycova. Cele doua sportive au mai jucat un singur meci pana acum in circuitul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )