Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petra Kvitova a castigat turneul de la Wuhan, in care Simona Halep a fost eliminata inca din turul doi

Adevărul Adevărul,
Petra Kvitova a castigat turneul de la Wuhan, in care Simona Halep a fost eliminata inca din turul doi

Competitia desfasurata in China a ajuns la final, trofeul fiind adjudecat de cehoaica Petra Kvitova 3 WTA), care a invins-o pe canadianca Eugenie Bouchard 9 WTA). continuă pe Adevărul

Petra Kvitova (Cehia) a castigat turneul de la Wuhan si s-a calificat la Turneul Campioanelor

Jucatoarea ceha Petra Kvitova, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o pe sportiva candiana Eugenie Bouchard, locul 9 WTA si cap de serie numarul 6, si a castigat turneul Premier 5 de la Wuhan, cu premii in valoare de 2,4 milioane de dolari.

Kvitova castiga turneul de la Wuhan

Intr-o reeditare a finalei de la Wimbledon din acest an, cehoaica Petra Kvitova a invins-o pe Eugenie Bouchard in ultimul act al turneului de la Wuhan China).

Petra Kvitova s-a calificat la Turneul Campioanelor

Petra Kvitova a obtinut calificarea la Turneul Campioanelor dupa ce a castigat, azi, Turneul Premier 5 de la Wuhan. Kvitova a invins-o, in finala, pe Eugenie Bouchard.

WTA Wuhan: Eugenie Bouchard vs Petra Kvitova, in finala turneului

Eugenie Bouchard nu a avut emotii in meciul din semifinale cu Caroline Wozniacki, jucatoarea din Canada calificandu-se in ultimul act al turneului WTA de la Wuhan, China. In finala, Bouchard o va intalni pe Petra Kvitova reeditarea ultimei finale de la Wimbledon).

WTA Wuhan: Petra Kvitova s-a calificat in finala competitiei

Petra Kvitova, cap de serie numarul trei, s-a calificat, vineri, in finala turneului WTA de la Wuhan China). Jucatoarea din Cehia a invins-o pe Elina Svitolina, din Ucraina.

WTA Wuhan: Dupa ce a eliminat-o pe Simona Halep, Garbine Muguruza a abandonat

Simona Halep a parasit turneul WTA de la Wuhan in turul doi, numarul doi mondial pierzand in fata jucatoarei Garbine Muguruza. Iberica nu s-a bucurat insa prea mult de aceasta victorie, ea invocand probleme fizice dupa disputa cu Simona a abandonat).

Simona Halep isi va pastra locul 2 WTA, dupa ce Sarapova a fost eliminata in turul trei al turneului de la Wuhan

Simona Halep ramane pe locul 2 WTA. Jucatoarea de tenis isi pastreaza locul in ierarhia mondiala, pentru ca Maria Sarapova a fost eliminata in turul 3 al turneului de la Wuhan. Sportiva din Rusia era singura.

Maria Sharapova a fost eliminata in turul 3 la Wuhan. Simona Halep ramane pe locul 2 in lume

Simona Halep isi va pastra pozitia a doua in clasamentul mondial, dupa ce rusoaica Maraia Sharapova a fost eliminata in turul 3 al turneului de la Wuhan. Sharapova, a patra favorita a turneului din China, a fost.

Simona Halep isi va arata adevarata valoare la Beijing

Cel putin asa crede George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, in opinia caruia Simona Halep a avut doar un mic accident la Wuhan si la Beijing isi va arata cu adevarat valoarea pe care o are.

La multi ani, Simona Halep!

Simona Halep implineste azi 23 de ani. Ziua de nastere o va sarbatori la Beijing, unde se afla pentru a participa la a treia competitie dupa Grand Slam-uri si Turneul Campioanelor. Simona a inceput.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )