Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu a pledat la Haga pentru ridicarea MCV: Progresele din justitie sunt evidente

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Calin Popescu Tariceanu a pledat la Haga pentru ridicarea MCV: Progresele din justitie sunt evidente

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului din Romania, a pledat, la o reuniune a Asociatiei Senatelor din Europa, organizata la Haga, pentru ridicarea Mecanismului de Cooperare si verificare MCV), aratand ca desi progresele din justitie sunt. continuă pe Wall-Street Ro

Tariceanu a pledat la Haga pentru ridicarea MCV: Progresele din justitie sunt evidente

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a pledat, la o reuniune a Asociatiei Senatelor din Europa, organizata la Haga, pentru ridicarea Mecanismului de Cooperare si verificare MCV), aratand ca desi progresele din justitie sunt evidente, decizia politica intarzie sa fie luata.

Tariceanu a pledat la Haga pentru ridicarea MCV: Progresele din justitie sunt evidente

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a pledat, la o reuniune a Asociatiei Senatelor din Europa, organizata la Haga, pentru ridicarea Mecanismului de Cooperare si verificare MCV), aratand ca desi.

Calin Popescu Tariceanu a pledat la Haga pentru ridicarea Mecanismului de Cooperare si verificare. Progresele din justitie sunt evidente, dar decizia politica intarzie sa fie luata

Calin Popescu Tariceanu a pledat, la cea de a 16-a reuniune a Asociatiei Senatelor din Europa, organizata la Haga, pentru ridicarea Mecanismului de Cooperare si verificare MCV), aratand ca desi progresele din.

Tariceanu CRITICA PNL: A ajuns pe mana oamenilor lui Basescu

Critici dure la adresa PNL au venit din partea lui Calin Popescu Tariceanu. Acesta a condamnat politica dusa acum de Partidul National Liberal, despre care spune ca a ajuns pe mana oamenilor lui Traian.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )