Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu a pledat la Haga pentru ridicarea MCV: Progresele din justitie sunt evidente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tariceanu a pledat la Haga pentru ridicarea MCV: Progresele din justitie sunt evidente

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a pledat, la o reuniune a Asociatiei Senatelor din Europa, organizata la Haga, pentru ridicarea Mecanismului de Cooperare si verificare MCV), aratand ca desi progresele din justitie sunt evidente, decizia politica intarzie sa fie luata. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu a pledat la Haga pentru ridicarea MCV: Progresele din justitie sunt evidente

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a pledat, la o reuniune a Asociatiei Senatelor din Europa, organizata la Haga, pentru ridicarea Mecanismului de Cooperare si verificare MCV), aratand ca desi.

Calin Popescu Tariceanu a pledat la Haga pentru ridicarea MCV: Progresele din justitie sunt evidente

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului din Romania, a pledat, la o reuniune a Asociatiei Senatelor din Europa, organizata la Haga, pentru ridicarea Mecanismului de Cooperare si verificare MCV), aratand ca desi progresele din justitie sunt.

Calin Popescu Tariceanu a pledat la Haga pentru ridicarea Mecanismului de Cooperare si verificare. Progresele din justitie sunt evidente, dar decizia politica intarzie sa fie luata

Calin Popescu Tariceanu a pledat, la cea de a 16-a reuniune a Asociatiei Senatelor din Europa, organizata la Haga, pentru ridicarea Mecanismului de Cooperare si verificare MCV), aratand ca desi progresele din.

Rusia va crea un pod aerian pentru alimentarea trupelor rusesti din Transnistria

Rusia a anuntat va crea un pod aerian pentru a alimenta trupele rusesti din Transnistria, informeaza Digi24. Initiativa Moscovei este o reactie la anuntul facut de statul ucrainean, care a retras dreptul de tranzit al Armatei ruse pe teritoriul sau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )