Libnet.ro
UNICEF

01:05

Camera Deputatilor ii cere lui Marko Attila sa isi prezinte demisia in original. Votul pentru arestarea deputatului, amanat

România Liberă România Liberă,
Camera Deputatilor ii cere lui Marko Attila sa isi prezinte demisia in original. Votul pentru arestarea deputatului, amanat

UPDATE: Camera Deputatilor a amanat, miercuri, cu o saptamana, discutarea raportului privind cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila pana cand cererea de demisie a acestuia din Parlament va fi depusa in original, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Deputatul UDMR Marko Attila si-a dat demisia din Parlament

UPDATE - Votul pentru retinerea si arestarea lui Marko Attila a fost amanat de Camera Deputatilor. Deputatul UDMR Marko Attila si-a dat demisia din Parlament, inainte ca plenul Camerei Deputatilor sa dezbata.

Comisia juridica din Camera Deputatilor, aviz pozitiv pentru arestarea lui Marko Attila (VIDEO)

Comisia juridica din Camera Deputatilor a dat luni un nou aviz pozitiv pentru arestarea lui Marko Attila, informeaza B1 TV. Astfel, dupa redactarea raportului comisiei, acesta va transmis catre Biroul permanent al.

Camera Deputatilor ignora demisia deputatului UDMR: Asteptam documentul original. Attila Marko a demisionat din Parlament: A fost cea mai grea decizie din viata mea (FOTO)

UPDATE: Deputatii au decis sa amane votul privind cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii lui Marko Attila. Parlamentarii au motivat decizia spunand ca asteapta demisia in original a.

Camera Deputatilor dezbate, miercuri, cererea DNA de arestare preventiva a lui Marko Attila

Plenul Camerei Deputatilor voteaza, miercuri, cererea Directiei Nationale Anticoruptie de retinere si arestare preventiva, in cazul deputatului UDMR Marko Attila, informeaza Mediafax.

Marko Attila si-a dat demisia din Camera Deputatilor

Marko Attila si-a dat demisia din functia de deputat, a scris parlamentarul UDMR pe Facebook, in urma cu putin timp. Pe numele sau, DNA a transmis doua cereri de arestare. Dupa ce, luni, plenul Camerei a aprobat prima solicitare, deputatul a plecat la Budapesta. Astazi, urma sa fie votata a doua cerere.

Deputatii au dat aviz pentru arestarea lui Marko Attila

Comisia Juridica din Camera Deputatilor a avizat astazi pozitiv cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive in cazul parlamentarului UDMR Marko Attila.

Marko Attila: A fost cea mai grea decizie a vietii mele sa demisionez din functia de deputat

Marko Attila, in cazul caruia Camera Deputatilor a amanat miercuri discutarea raportului privind cererea de incuviintare a arestarii preventive, scrie, pe Facebook, ca a fost cea mai grea decizie a vietii sale.

Marko Attila: A fost cea mai grea decizie a vietii mele sa demisionez din functia de deputat

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, Marko Attila, pentru care Camera Deputatilor a amanat discutarea raportului privind cererea de incuviintare a arestarii preventive pana cand cererea de demisie a acestuia din Parlament va fi depusa in original, a anuntat ca decizia de a demisiona din functia de deputat a fost cea mai grea decizie a vietii sale.

Deputatii voteaza astazi a doua cerere DNA privind retinerea si arestarea lui Marko Attila, fugit in Ungaria

Camera Deputatilor voteaza astazi cea de-a doua cerere DNA pentru incuviintarea retinerii si arestarii preventive a alesului UDMR Marko Attila, intr-un dosar al retrocedarilor ilegale, disjuns din cel in care este cercetata si fosta sefa de la DIICOT, Alina Bica.

Comisia Juridica trebuie sa intocmeasca, pana luni, raportul in cazul lui Marko Attila

Comisia Juridica din Camera Deputatilor are termen pana luni seara sa intocmeasca raportul in cazul deputatului UDMR Marko Attila, pe numele caruia exista o cerere a DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive, intr-un nou dosar penal, informeaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )