Libnet.ro
UNICEF

17:00

Camera Deputatilor respinge ridicarea imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Camera Deputatilor respinge ridicarea imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma

Camera Deputatilor a respins, ieri seara, prin vot secret, ridicarea imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma, fiul presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma. continuă pe Ziarul Bursa

Camera Deputatilor respinge ridicarea imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma

Camera Deputatilor a respins, luni, prin vot secret, ridicarea imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma. 222 de deputati au votat impotriva cererii Ministerului Justitiei referitoare la cererea de.

PNL a votat pentru arestarea deputatului PSD Vlad Cosma

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la finalul reuniunii grupului deputatilor PNL, ca acestia isi vor exprima votul pentru solicitarea de ridicare a imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma, dupa.

Aviz negativ pentru incuviintarea arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma in Comisia Juridica

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ, in urma unui vot secret, pentru incuviintarea arestarii preventive in cazul deputatului PSD Vlad Cosma.

Aviz negativ pentru incuviintarea arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma in Comisia Juridica. Votul a fost secret

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ, in urma unui vot secret, pentru incuviintarea arestarii preventive in cazul deputatului PSD Vlad Cosma.

Camera Deputatilor a votat contra arestarii lui Vlad Cosma.

Camera Deputatilor a votat, luni, impotriva incuviintarii arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma, acuzat, alaturi de tatal sau Mircea Cosma, presedinte al CJ Prahova, de luare de mita, in dosarul de evaziune si spalare de bani cu un prejudiciu de 35 milioane de euro. Citeste si: Denuntatorii din dosarul Cosma, oameni de afaceri cu firme urmarite penal in dosarul lui Pavaleanu Decizia de luni a fost luata cu 7 voturi pentru si 13 impotriva si o abtinere. In acest dosar este arestat .

Pledoaria deputatului PSD Vlad Cosma in plenul Camerei Deputatilor: Am fost invinuit drept cadou de ziua mea

Deputatul PSD Vlad Cosma s-a aparat, luni, in plenul Camerei Deputatilor pentru acuzatiile de trafic de influenta. in aproximativ doua luni de zile au fost invinuiti 3 membri ai familiei mele, sora mea, tatal.

Pledoaria teatrala a deputatului PSD Vlad Cosma in plenul Camerei: Dragi colegi, cand va duceti diseara acasa, sa vorbiti in soapta cu copiii vostri (VIDEO)

Deputatul PSD Vlad Cosma s-a aparat, luni, in plenul Camerei Deputatilor pentru acuzatiile de trafic de influenta. Dragi colegi, cand va duceti diseara acasa, sa vorbiti in soapta cu copiii vostri,.

Crin Antonescu cere PNL sa voteze pentru ridicarea imunitatii deputatului Vlad Cosma (PSD) si sa reintroduca pe ordinea de zi legea amnistiei, pentru a fi respinsa

Crin Antonescu a declarat luni ca le va cere colegilor sai din Camera Deputatilor sa voteze pentru incuviintarea cererii de ridicare a imunitatii deputatului Vlad Cosma PSD). Pana la o sentinta definitiva credem in prezumtia de nevinovatie, dar in situatia in speta am convingerea ca pentru imaginea parlamentului cererea trebuie incuviintata, a spus liderul liberal. In curs de actualizare.

UPDATE Crin Antonescu cere PNL sa voteze pentru ridicarea imunitatii deputatului Vlad Cosma (PSD) si sa reintroduca pe ordinea de zi legea amnistiei, pentru a fi respinsa

Crin Antonescu a declarat luni ca le va cere colegilor sai din Camera Deputatilor sa voteze pentru incuviintarea cererii de ridicare a imunitatii deputatului Vlad Cosma PSD). Pana la o sentinta definitiva credem in prezumtia de nevinovatie, dar in situatia in speta am convingerea ca pentru imaginea parlamentului cererea trebuie incuviintata, a spus liderul liberal.

USL ramane dezbinat: PNL va vota pentru ridicarea imunitatii lui Vlad Cosma. Deputatul PSD a ajuns la Comisie

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat ca va propune deputatilor liberali sa voteze pentru incuviintarea cererii privind arestarea preventiva a deputatului PSD Vlad Cosma.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )