Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cand crede presedintele Iohannis ca ar fi posibila unirea cu Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Cand crede presedintele Iohannis ca ar fi posibila unirea cu Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri ca o posibila unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi discutata la momentul la care lucrurile sunt stabile si merg bine in cele doua tari, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

Unirea cu Republica Moldova poate fi discutata cand lucrurile sunt stabile

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat astazi ca o posibila unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi discutata la momentul la care lucrurile sunt stabile si merg bine in cele doua tari.

Alesii au stabilit cand se adreseaza presedintele Iohannis Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis se va adresa Parlamentului luni, la ora 16. 00, au decis, miercuri dimineata, Birourile reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului.

ANALIZA Republica Moldova: absurdistan de tip ex-sovietic cu minime sperante pro-europene*

Republica Moldova este astazi un stat aproape esuat la nivel institutional si mai ales economic, un stat in care politicul si mafia au afaceri comune. Legislatia moldoveneasca a fost modificata sau special creata pentru a permite furturile si spalarile de bani din banci. Prin bancile din Republica Moldova au fost spalati 20 miliarde dolari, bani ai mafiei rusesti. Situatia altor trei banci este critica si probabil risca soarta celor devalizate.

Adevarul Live, ora 14.00: Despre situatia din Republica Moldova si criza din Ucraina, cu analistul politic Cozmin Gusa

Analistul politic Cozmin Gusa discuta, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, despre situatia din Republica Moldova si criza din Ucraina, doua tari afectate de coruptie, instabilitate politica, probleme socio-economice grave si cu provocari de securitate pe fondul cresterii tensiunilor intre Rusia si NATO.

Comisia Europeana: Romania are un cuvant important de spus in ceea ce priveste Republica Moldova

Situatia din Republica Moldova a fost una dintre principalele teme discutate la Bruxelles intre delegatia condusa de premierul Dacian Ciolos si reprezentantii Comisiei Europene.

O noua strategie de securitate pentru Republica Moldova

Noua Strategie privind securitatea Republicii Moldova va fi definitivata si prezentata Consiliului Suprem de Securitate CSS) pana la finele lunii februarie 2016. Anuntul a fost facut in cadrul emisiunii Moldova in direct de la postul public de televiziune Moldova 1 de catre consilierul CSS, Andrei Curararu.

Presedintele Iohannis se intalneste, luni, cu presedintele Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Presedintele Iohannis da semnalul: Kovesi, reconfirmata la conducerea DNA

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca, in urma rezultatelor obtinute de DNA exista posibilitatea destul de avansata ca Laura Codruta Kovesi sa fie reconfirmata in fruntea institutiei.

Nicolae Timofti a fost primit de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, cei doi urmand sa sustina o conferinta de presa comuna.

Presedintele Iohannis se va adresa, luni, Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis se va adresa, luni, la ora 16:00, plenului reunit al celor doua Camere ale Parlamentului pe probleme de politica interna, a precizat miercuri presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )