Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cand isi poate intra Klaus Iohannis in DREPTURI. Cererile pe care le-a facut au de asteptat mai bine de o luna

Antena3 Antena3,
Cand isi poate intra Klaus Iohannis in DREPTURI. Cererile pe care le-a facut au de asteptat mai bine de o luna

Klaus Iohannis a fost ales presedintele Romaniei, insa are de asteptat mai bine de o luna pana va incepe sa-si exercite functia. Cu toate acestea el a facut deja mai multe solicitari, atat catre. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa anuntarea rezultatelor care il dau castigator:Prezenta la vot a fost cea mai mare surpriza. Am inteles semnalul

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a facut primele declaratii dupa anuntarea rezultatelor care il arata castigator detasat al alegerilor prezidentiale. Iohannis le-a multumit romanilor si a facut un apel la Guvern, sa se prezinte cu bugetul pe 2015 in Parlament, si la Parlament, sa incuvinteze cererile justitiei de ridicare a imunitatii si sa respinga definitiv legea amnistiei.

Klaus Iohannis nu scapa de emotii in cursa pentru Cotroceni. Vezi cum poate pierde functia de presedinte

Klaus Iohannis nu scapa de emotii in cursa pentru Cotroceni. Maine, la inalta Curte de Casatie si Justitie este primul termen in dosarul de incompatibilitate. Magistratii judeca recursul Agentiei.

VIDEO Klaus Iohannis: Ce dorim noi e o schimbare a puterii in Romania. Noi, PNL, dorim sa preluam puterea. Acest lucru se va intampla in 2015 sau cel mai tarziu in 2016

Klaus Iohannis a declarat marti ca PNL isi doreste o schimbare a puterii in Romania. Noi, PNL, dorim sa preluam puterea. Acest lucru se va intimpla in 2015 sau cel mai tirziu in 2016. Presedintele ales al Romaniei a spus ca PNL isi doreste schimbarea configuratiei in Parlament, in timp ce Vasile Blaga, prezent la aceeasi conferinta de presa, a anuntat ca PNL nu va primi parlamentari traseisti. Blaga a amintit insa ca in unele partide din actuala coalitie de guvernare exista curente de opinie favorabile ruperii de PSD, dind de inteles ca in acest mod va incerca PNL pentru schimbarea raportului de forte din Parlament.

Imagini mai putin cunoscute cu Klaus Iohannis: Reactia presedintelui ales cand este claxonat in parcarea unui supermarket (VIDEO)

Dupa ce Klaus Iohannis a devenit presedintele ales al Romaniei, niste imagini mai putin cunoscute cu primarul Sibiului au revenit in actualitate, arata gandul. info. intr-un clip, realizat in vara acestui an.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis a iesit castigator in peste 72% dintre comunele din judet, la care se adauga cele patru orase

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis a iesit castigator in cele patru orase din judet, la care se adauga si 72% dintre comune. in unele comune scorul obtinut de Klaus Iohannis este absolut umilitor pentru contracandidatul sau, care a reusit intre primul si al doilea tur sa isi creasca electoratul doar cu 1%.

UPDATE Cele 18 promisiuni din campanie ale lui Klaus Iohannis. Vezi si prin ce au ramas in istorie fostii presedinti

Potrivit celor mai recente date, Klaus Iohannis are un avantaj confortabil de voturi fata de contracandidatul sau, socialistul Victor Ponta. Iohannis si-a bazat campania pe un program de factura liberala care poate fi comprimat in 18 promisiuni care trebuie respectate, odata ajuns la Cotroceni. Sub mandatul sau, Romania ar putea adopta moneda euro, una din marile provocari economice, asumate si de conducerea Bancii Nationale. Vezi intext care sunt cele 18 promisiuni pe care viitorul presedinte s-a obligat sa le respecte si un inventar al principalelor momente cheie ale fostilor presedinti ai Romaniei.

Klaus Iohannis despre viitorul presedinte PNL: Mai multe colege si colegi sunt calificati

Mai multe colege si colegi sunt calificati pentru a fi copresedinti PNL, a spus marti Klaus Iohannis intr-o conferinta de presa cand a fost intrebat pe cine sustine in locul sau la sefia PNL.

Aurora Liiceanu, scrisoare catre Klaus Iohannis: Vreau un presedinte cu urechi

Psihologa si autoarea Aurora Liiceanu ii transmite o scrisoare presedintelui ales al Romaniei, Klaus Iohannis, in care isi exprima asteptarile legate de mandatul pe care il va avea acesta. Aurora Liiceanu nu vorbeste despre ce ar vrea ca presedintele sau sa faca, ci despre ceea ce vrea ca acesta sa nu faca in urmatorii cinci ani.

Profilul electoratului care l-a votat pe Klaus Iohannis. Cine a schimbat situatia la urne

Cu toate ca exit-pollurile publicate in cursul zilei de duminica de institutele de sondare a opiniei publice il indicau castigator pe Victor Ponta, Klaus Iohannis a recuperat decalajul incepand cu ora 19. 00, cand un sondaj IRES il indica la mai putin.

VIDEO Klaus Iohannis a votat la Sibiu Am cele mai mari sperante

Klaus Iohannis si-a exprimat speranta ca, la aceste alegeri, nu se va repeta situatia din primul tur, cand romanii din diaspora au intampinat probleme la vot.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )