Libnet.ro
UNICEF

12:00

Aurora Liiceanu, scrisoare catre Klaus Iohannis: Vreau un presedinte cu urechi

Adevărul Adevărul,
Aurora Liiceanu, scrisoare catre Klaus Iohannis: Vreau un presedinte cu urechi

Psihologa si autoarea Aurora Liiceanu ii transmite o scrisoare presedintelui ales al Romaniei, Klaus Iohannis, in care isi exprima asteptarile legate de mandatul pe care il va avea acesta. Aurora Liiceanu nu vorbeste despre ce ar vrea ca presedintele sau sa faca, ci despre ceea ce vrea ca acesta sa nu faca in urmatorii cinci ani. continuă pe Adevărul

Emil Constantinescu, catre Klaus Iohannis: Va felicit pentru succes, aveti sarcina de a propune un proiect de anvergura pentru tara

Fostul presedinte Emil Constantinescu l-a felicitat marti, intr-o scrisoare deschisa, pe Klaus Iohannis pentru succesul in alegeri, apreciind ca acestuia ii revine acum sarcina de a propune un proiect de mare anvergura pentru tara, transmite Agerpres.

Wikipedia: Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei. Wikipedia a notat ca acesta este un politician de centru-dreapta care a devenit noul presedinte al Romaniei. Victoria sa este caracterizata drept surprinzatoare.

Angela Merkel, mesaj catre Klaus Iohannis: Va felicit din toata inima pentru alegerea dumneavoastra!

Klaus Iohannis a fot felicitat marti de Angela Merkel, pentru victoria in alegerile prezidentiale, cancelarul german asigurandu-l pe presedintele ales ca tara sa va ramane un partener de nadejde al Romaniei.

Cine este Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei

Noul presedinte al Romaniei a fost un elev si un student cu rezultate foarte bune, un inspector scolar extrem de exigent si un primar ales cu majoritati covarsitoare patru mandate la rand. Dincolo de viata publica, Iohannis este un pasionat al gradinaritului si al mesteritului prin gospodarie si un familist convins.

VIDEO Julio Iglesias, catre Klaus Iohannis: Dumneavoastra o sa fiti presedintele tarii!

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale si presedintele PNL, a fost prezent ieri la un interviu gazduit de postul de televiziune Etno TV.

Ce viziune are Klaus Iohannis in privinta economiei si a sistemului de taxare

Klaus Iohannis, viitorul presedinte al Romaniei, nu s-a avantat sa ofere multe promisiuni in programul electoral pe care l-a avut, neavand nici foarte multe cifre pe care mediul de afaceri sau economistii sa le discute. Care este, totusi, viziunea.

Klaus Iohannis le-a transmis liberalilor ca trebuie schimbata legea electorala: Sa nu credeti ca scapati de mine, vreau un alt tip de politica

Klaus Iohannis le-a transmis liberalilor in sedinta de la Platul Parlamentului care are loc la acesta ora ca trebuie schimbata legea electorala. Nu a fost insa singurul subiect. Unii liberali vor alegeri.

Presedintele Ungariei, Janos Ader, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor

Presedintele Ungariei, Janos Ader, i-a transmis felicitari lui Klaus Iohannis pentru victoria in scrutinul prezidential, relateaza MTI, citata de Mediafax. intr-o scrisoare trimisa lui Iohannis, Janos Ader a.

Wikipedia: Klaus Iohannis devine cel de-al 50-lea presedinte al Romaniei

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei. Wikipedia a notat ca acesta este un politician de centru-dreapta si devine cel de-al 50-lea presedinte al Romaniei. Victoria sa este caracterizata drept surprinzat.

SURSE: Ludovic Orban va fi noul presedinte al PNL in locul lui Klaus Iohannis

SURSE: Ludovic Orban va fi noul presedinte al PNL in locul lui Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )