Libnet.ro
UNICEF

06:00

Care este cauza mortii celor 71 de refugiati, din camionul gasit in Austria

România Liberă România Liberă,
Care este cauza mortii celor 71 de refugiati, din camionul gasit in Austria

Cei 71 de refugiati, din camionul gasit in Austria, au murit sufocati, arata concluziile medicilor legisti, dupa 16 autopsii. continuă pe România Liberă

Ungaria: inca un bulgar a fost retinut in cazul mortii celor 71 de imigranti

Politia ungara a mai retinut un suspect in cazul mortii celor 71 de imigranti intr-un camion abandonat in Austria. Potrivit AFP, citata de Agerpres, acesta ar fi un bulgar. Vineri autoritatile din tara.

Camionul groazei: Trei suspecti au fost arestati in cazul mortii celor 71 de imigranti in Austria. Soferul era cetatean libanez, nu roman (VIDEO)

UPDATE 14:05: Politia austriaca il cauta in Romania pe liderul gruparii de traficanti responsabil pentru camionul groazei. Se pare ca politia austriaca confirma faptul ca gruparea de traficanti este.

Cei patru suspecti retinuti in Ungaria in cazul mortii celor 71 de imigranti au primit mandat de arestare

Procurorii unguri au decis arestarea pentru 30 de zile a celor patru barbati suspectati ca au transportat cei 71 de imigranti gasiti morti intr-un camion in Austria, informeaza Reuters. Suspectii, trei.

Care este planul liberalilor pana la alegerile din 2016

PNL trebuie sa ajunga la guvernare pana la scrutinul din 2016 si sa organizeze alegerile, a declarat, duminica, copresedintele liberal Vasile Blaga, la intalnirea de la Suceava cu membri si simpatizanti ai.

Ancheta in cazul mortii a 71 de refugiati intr-un camion: Un al cincilea suspect, un bulgar, a fost retinut de politia ungara

Un al cincilea suspect, un bulgar, a fost retinut de politia ungara in noaptea de sambata spre duminica, in cadrul anchetei privind camionul gasit abandonat in Austria si in care se aflau cadavrele a 71 de refugiati, a anuntat duminica politia ungara, citata de AFP.

Ancheta in cazul mortii a 71 de refugiati intr-un camion: Arestul preventiv pentru cei patru suspecti, prelungit pana pe 29 septembrie (justitia ungara)

Cei patru suspecti in cazul mortii a 71 de refugiati, descoperiti joi intr-un camion abandonat pe o autostrada din Austria, vor fi mentinuti in arest pana pe 29 septembrie, a decis sambata justitia ungara, transmite AFP.

Ungaria: Cei patru barbati retinuti in cazul celor 71 de imigranti gasiti morti compar in fata justitiei

Cei patru barbati care au fost retinuti in Ungaria pentru implicare in cazul celor 71 de imigranti gasiti morti intr-un camion in Austria vor comparea sambata in fata justitiei ungare, informeaza AFP,.

Camionul cu imigranti: cei patru arestati in cazul celor 71 de imigranti gasiti morti in camion apar in fata justitiei ungare

Cei patru barbati retinuti in Ungaria pentru implicare in cazul celor 71 de imigranti gasiti morti in camionul abandonat pe marginea unei autostrazi din Austria vor comparea sambata in fata justitiei ungare, relateaza AFP. Dupa descoperirea camionului cu imigranti morti, autoritatile ungare si cele austriece au lansat o ancheta comuna.

Germania: Un centru pentru refugiati din nordul tarii, atacat cu un cocteil Molotov

Un centru pentru refugiati din nordul Germaniei a fost atacat vineri dimineata, cu un cocteil Molotov, aruncat de persoane necunoscute, a anuntat politia, informeaza agentia DPA. Dispozitivul incendiar a fost.

intreaga clasa politica este reponsabila pentru actuala situatie dezastruoasa din sanatate

Reprezentantii Aliantei Medicilor au chemat, printr-o postare pe Facebook, romanii din tara si diaspora sa li se alature in campania de informare a opiniei publice despre faptul ca intreaga clasa politica este reponsabila pentru actuala situatie dezastruoasa din sanatate, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )