Libnet.ro
UNICEF

12:00

Care este cea mai mare problema pentru asiguratorii lumii.

România Liberă România Liberă,
Care este cea mai mare problema pentru asiguratorii lumii.

Costul total al catastrofelor naturale in lume s-a ridicat in 2013 la circa 92 de miliarde euro, o suma moderata in raport cu anii precedenti, potrivit unui studiu al companiei de asigurari germane Munich RE. In ultimii zece ani, catastrofele naturale au provocat, in medie, pagube anuale cu o valoare totala de 184 miliarde dolari la nivel mondial iar anul trecut a fost unul linistit din acest punct de vedere pagubele totale situandu-se la doar 125 miliarde dolari. Pentru 2013, suma ce . continuă pe România Liberă

Presedintele bulgar cere deschiderea completa a arhivelor comuniste: Absenta unei analize profunde a totalitarismului, cea mai mare slabiciune a tranzitiei

Presedintele bulgar Rosen Plevneliev a cerut, sambata, deschiderea completa a arhivelor serviciilor secrete comuniste, dupa aproape 25 de ani de la inlaturarea de la putere a regimului, care a avut loc la 10 noiembrie 1989. Plevneliev, un conservator, a afirmat ca absenta unei analize aprofundate a totalitarismului reprezinta drept cea mai mare slabiciune a tranzitiei postcomuniste.

Samsung reinventeaza smartphone-urile Galaxy S4 si S4 mini pentru rusi

Desi nu au loc prea des astfel de practici, cei de la Samsung se pare ca vor sa faca impresie in Rusia printr-un altfel de Galaxy S4 si S4 mini. Daca e sa fim sinceri, Galaxy S4 este un telefon vechi, lansat de Samsung in urma cu aproape un an. Cu toate acestea, respectivul telefon este unul din varfurile de gama ale gigantului sud-coreean si unul dintre terminalele in care are cea mai mare incredere. Pentru ca abia a incheiat [].

Astronomii au descoperit cea mai mare gaura neagra cunoscuta pana acum

Astronomii au folosit Observatorul cu raze X Chandra al NASA si o serie de alte telescoape pentru a descoperi una dintre cele mai puternice gauri negre cunoscute pana acum. Obiectul cosmic descoperit a creat structuri enorme in gazul fierbinte care il inconjoara si a impiedicat formarea a mii de miliarde de stele, scrie Agentie Spatiala Americana. Gaura neagra se afla intr-un roi de galaxii numit RX J1532. 9 + 3021 pe scurt RX J1532), situat la circa 3,9 miliarde de ani lumina distanta de Pamant.

Cea mai mare pepiniera din tara se face la Brasov cu bani europeni

Aceasta va fi amenajata pe o suprafata de aproximativ 1,9 hectare, la marginea drumului forestier care se continua din strada Plopilor din cartierul Noua.

Premierul Erdogan cere Germaniei o mai mare sustinere pentru aderarea Turciei la UE

Premierul turc, Recep Tayyp Erdogan, a cerut, marti la Berlin, un sprijin mai consistent al Germaniei in procesul de aderare a Turciei la Uniunea Europeana, indormeaza AFP, citata de Agerpres. Asteptam de la.

VIDEO Rockul timisorean la inaltime in 2013. Rezident EX este cea mai buna trupa din Romania. Negura Bunget cea mai buna trupa black metal din lume

Bantenii de la Rezident EX au castigat Maximum Rock Awards 2013. Trupa din Timisoara a fost votata cea mai buna trupa rock din Romania, la distanta mare de Mercedes Band.

VIDEO Rockul timisorean, la inaltime in 2013. Rezident EX este cea mai buna trupa din Romania. Negura Bunget, cea mai buna trupa black metal din lume

Bantenii de la Rezident EX au castigat Maximum Rock Awards 2013. Trupa din Timisoara a fost votata cea mai buna trupa rock din Romania, la distanta mare de Mercedes Band.

Mirela Matichescu, vicepresedintele Autoritatii pentru Turism: Ne asteptam ca in sezonul estival sa inregistram grupuri semnificative de turisti turci pe litoralul romanesc

Mirela Matichescu, vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, sustine, potrivit unei declatatii de presa, ca cea mai mare problema care impiedica vizitarea Romaniei de catre turistii turci era obtinerea vizelor de calatorie. Astfel, cetatenii turci care vor sa vina in vacanta in Romania vor primi viza de scurta sedere in maximum 48 de ore, a anuntat Matichescu. Acesta crede ca dupa rezolvarea problemei cu vizele, turistii turci vor vizita chiar si litoralul romanesc.

Ei sunt COPIII RAZBOIULUI! Situatia refugiatilor afgani este tot mai ingrijoratoare

Timp de mai bine de trei decenii, Pakistanul a fost si este caminul pentru cea mai mare comunitate de refugiati: sute de mii de afgani care au fugit din calea razboaielor frecvente din tara lor. De la interventia.

FOTO La Timisoara se produce o macara mai mare decat Catedrala Mitropolitana

Grupul de firme Prompt din Timisoara, specializat in utilaje de ridicat de mari dimensiuni si al constructiilor metalice si industriale realizeaza si urmeaza sa puna in functiune cea mai mare si eficienta macara din Romania, destinata santierelor de constructii navale. Utilajul este mai inalt decat Catedrala Mitropolitana din Timisoara, cea mai inalta biserica din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )