Libnet.ro
UNICEF

23:00

Care este rata de infectare in fiecare localitate din jurul Capitalei. Cinci sunt in carantina, iar alte sase vor intra de la ora 22.00

Hotnews Hotnews,
 Care este rata de infectare in fiecare localitate din jurul Capitalei. Cinci sunt in carantina, iar alte sase vor intra de la ora 22.00

Mogosoaia este localitatea de langa Bucuresti cu cea mai mare rata de infectare raportat la mia de locuitori - 11,39 - urmata de Bragadiru - 11,39 si Clinceni - 11,24, potrivit datelor transmise sambata seara de Prefectura Ilfov. Cinci dintre localitatile din jurul Capitalei sunt deja in carantina, iar alte sase vor intra de la ora 22. continuă pe Hotnews

GRAFIC Peste jumatate din tara in zona rosie de COVID-19 Rata de infectare in fiecare judet din Romania

23 de judete si municipiul Bucuresti au o rata de infectare de peste 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, cel mai mare indice fiind la Sibiu9,01), potrivit datelor publicate miercuri de Grupul de Comunicare Strategica. in top urmeaza Clujul cu 7,52 in usoara crestere fata de ziua precedenta.

Cum se face hummus acasa. Care este ingredientul secret, nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma

Cei care vor sa faca hummus acasa trebuie sa stie ca prepararea lui necesita un ingedient secret pentru a iesi asa cum trebuie. Humusul este un preparat delicios, care se poate prepara si acasa, fiind mult mai sanatos decat cel care se gaseste de vanzare in magazine. Cum sa faci un hummus delicios chiar la .

Ce zone ale corpului nu trebuie atinse. Care este cea mai murdara zona, pana acum se credea altceva

Specialistii in sanatate au facut o lista a zonelor corpului care nu trebuie atinse. Lista a fost oarecum actualizata, intrucat nu mai este valabil ce se credea si se spunea pana acum. Astfel, acum, cea mai murdara parte a corpului este buricul. De ce nu trebuie sa isi atingi niciodata fata daca nu ai mainile .

Localitatea din Romania unde ajungi doar pe scara. Care este explicatia inedita

Romania este o tara misterioasa, plina de contraste cu orasele si satele vibrante. Multe par blocate intr-o urzeala de timp minunat de nostalgica. in Romania padurile dense primitive ofera adapost lupilor si ursilor, dar si oamenilor, unii izolati de restul societatii. Un astfel de loc este si catunul Inelet. Satul Inelet din Caras-Severin, un loc .

Pregatiri heirupiste pentru campania de vaccinare impotriva COVID-19: DSP-urile au adunat de pe o zi pe alta liste cu personalul medical care este de acord sa fie vaccinat si au uitat complet sa intrebe o parte dintre medici sau chiar judete intregi

Directiile de Sanatate Publica au inceput sa adune liste cu personalul medical care este de acord sa fie vaccinat impotriva COVID-19, atunci cand vaccinul va fi disponibil in Romania. Numai ca actiunea a debutat cu stangul si intr-un mod heirupist, acuzatie lansata chiar de medicii specialisti din cabinetele ambulatorii. Multe DSP-uri au cerut aceste date de pe o zi pe alta 16 noiembrie dupa-amiaza, cu termen de trimitere 17 noiembrie, ora 12:00), au uitat de o mare parte dintre medici, iar in judete intregi, medicii nici macar nu au fost intrebati. Marea intrebare este daca vor fi luati in calcul pentru vaccinare toti medicii care isi doresc sa fie imunizati, sau doar cei pe care DSP a apucat sa ii intrebe in mod heirupist. Mai exact, daca datele incomplete colectate acum de DSP-uri sunt cele in baza carora se vor face comenzi de vaccinuri pentru imunizarea personalului medical.

Rata de infectare in Sibiu scade usor, dupa o lunga perioada de crestere continua 8,9 la mie este rata raportata pentru judet si 13,43 in municipiu

Rata de infectare cu noul coronavirus in judetul Sibiu a scazut usor, vineri, dupa o lunga perioada de crestere constanta. Rata anuntata pentru judet este 8,9 la mie, fata de 9,6 cu o zi inainte, iar pentru municipiu este de 13,43.

Care este cel mai eficient material pentru o masca ce te protejeaza de virus

Se tot vorbeste despre care ar fi cel mai potrivit material pentru o masca pentru fata care sa te protejeze de virus. S-au facut teste, experimente si, mai nou, s-a ajuns la concluzia ca un.

Care este varsta medie de pensionare in Europa?

Pensiile reprezinta sursa principala de venit a persoanelor varstnice din Europa si provin, in cea mai mare parte, din sisteme publice de tip redistributiv.

CORONAVIRUS |Iasi: Jumatate din cadrele medicale nu vor vaccin anti-COVID. Care este motivul

Aproape jumatate din cadrele medicale din Iasi nu vor vaccin anti-COVID, reticenta acestora fiind pusa pe seama lipsei informatiilor, dar si pe seama efectelor adverse care ar putea sa apara in timp. De ce.

Barbatul care a jefuit o agentie bancara din Sectorul 2, arestat preventiv

Barbatul care a jefuit o agentie bancara din Sectorul 2 al Capitalei a fost prezentat, joi, magistratilor, acestia dispunand arestarea preventiva a barbatului pentru 30 de zile. Politistii au precizat ca o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2729 seconds )