Libnet.ro
UNICEF

10:00

Care este situatia ranitilor din accidentul din Muntenegru. Trei persoane, in stare CRITICA

Antena3 Antena3,
Care este situatia ranitilor din accidentul din Muntenegru. Trei persoane, in stare CRITICA

Starea a trei dintre ranitii adusi din Muntenegru la spitale din Bucuresti se mentine foarte grava, acestia fiind in coma, au declarat reprezentantii unitatilor sanitare. La Spitalul Universitar. continuă pe Antena3

ACCIDENT MUNTENEGRU. Medicii romani dezvaluie care este starea ranitilor.

UPDATE: Midicul Leonard Grecescu, de la Spitalul Municipal, a declarat, miercuri, ca doua dintre victimele accidentului din Muntenegru, un barbat si o femeie, raman la terapie intensiva in stare critica. Alte patru persoane se afla si ele la terapie intensiva, dupa ce au suferit mai multe interventii chirurgicale in spitalul din Muntenegru. Reprezentantul spitalului din Bucuresti da asigurari ca cei patru se afla in stare buna. Restul de sapte vicitme, din cele 11 internate la Municipal, se .

Romanii pot dona sange pentru ranitii din accidentul din Muntenegru

Persoanele care vor sa doneze sange pentru ranitii din accidentul din Muntenegru o pot face incepand de miercuri dimineata la Institutul National de Hematologie, informeaza Ministerul Santatii intr-un comunicat.

Romanii pot dona sange pentru ranitii din accidentul din Muntenegru/ Institutul National de Hematologie: In primele doua ore s-au prezentat 150 de persoane

Persoanele care vor sa doneze sange pentru ranitii din accidentul din Muntenegru o pot face incepand de miercuri dimineata la Institutul National de Hematologie, informeaza Ministerul Santatii intr-un comunicat. Potrivit Institutului, intre orele 07. 30 s-au prezentat circa 150 de persoane pentru donare.

Patriarhia Romana va tine o slujba pentru pomenirea mortilor din accidentul din Muntenegru

Reprezentantii Patriarhiei Romane au anuntat, marti, ca vor sustine in Catedrala Patriarhala o slujba pentru pomenirea celor care si-au pierdut viata in accidentul din Muntenegru.

MAE: Doi dintre ranitii din accidentul din Muntenegru nu au fost identificati, fiind in stare grava

Echipa medicala condusa de secretarul de stat Raed Arafat din Ministerul Sanatatii impreuna cu echipa consulara a MAE au incheiat vizitarea fiecarui pacient pentru o evaluarea amanuntita a starii de.

Dusa: Repatrierea ranitilor din Muntenegru, cea mai mare interventie aviatica medicalizata a MApN

Ministrul Apararii Mircea Dusa a declarat, luni seara, cand a prezentat, la Baza 90 din Otopeni, cele doua aeronave care ii vor aduce marti in tara pe romanii raniti in accidentul din Muntenegru, ca aceasta este cea mai mare interventie aviatica medicalizata a MApN, potrivit Mediafax.

Dusa: Repatrierea ranitilor din Muntenegru, cea mai mare interventie aviatica medicalizata a MApN

Ministrul Apararii Mircea Dusa a declarat, luni seara, cand a prezentat, la Baza 90 din Otopeni, cele doua aeronave care ii vor aduce marti in tara pe romanii raniti in accidentul din Muntenegru, ca.

Accident rutier in Otopeni. Circulatie ingreunata pe traseul ambulantelor care transporta ranitii din accidentul produs in Muntenegru

O femeie a fost ranita, marti dupa-amiaza, pe DN 1, in Otopeni, in urma unui accident rutier. Accidentul a dus la ingreunarea circulatiei pe traseul ambulantelor care urmeaza sa transporte ranitii din.

Care este cea mai eficienta solutie pentru ridurile fine si petele de pe fata.

Ridurile fine, leziunile cauzate de acnee sau petele care se datoreaza expunerii la soare, nu mai sunt un motiv de ingrijorare pentru ca pot fi tratate cu ajutorul unui peeling chimic. Peelingul chimic este o metoda de intinerire faciala care presupune exfolierea epidermei cu ajutorul unei substante chimice, avand rolul de a indeparta celulele moarte si de a stimula regenerarea celulara. In functie de particularitatile si problemele tenului, acesta se realizeaza in mai multe grade de .

Nabucco West, proiect in care este implicata si Romania, a pierdut competitia pentru gazul azer cu TAP

Proiectul Nabucco West, in care Romania era participanta prin compania de stat Transgaz, a pierdut competitia pentru gazele naturale din Azerbaidjan cu proiectul concurent TAP, anunta ziarul austriac Die Presse. Surse din piata energetica au declarat pentru HotNews. ro ca cele doua concerne concurente au fost anuntate marti, 26 iunie, de catre oficialii azeri. Anuntul oficial va fi facut insa pe 28 iunie. Vom reveni cu amanunte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )